Isplivala cela istina o manipulatoru! Otkriveno ko je i koliko plaćao Borisa Tadića

Alo.rs | vesti 2019-03-13 15:40:52 2019-03-13 15:40:52

"Trebalo je da budeš izbačen iz stranke, tresao si se!"

Alo!/Ognjen Radošević

Predsednik Republikanske stranke Nikola Sandulović odlučio je da u potpunosti raskrinka Savez za Srbiju. On je u svom obraćanju poručio da su predvodnici aktuelne opozicije već istrošeni političari, koji se ničim nisu dokazali, te da nemaju pravo da traže da se vrate na vlast.

Pročitajte još:

- Bili ste, gospodo, na vlasti osam godina, sa srpskim Džordžom Klunijem, glumcem političkim, minipulatorom jednim, sa Tadićem. Šta ste napravili? - upitao je Sandulović.

On je na konferneciji za novinare u Press centru govorio o razlozima napuštanja protesta koje, kako je Sandulović ocenio, perfidno vodi i zloupotrebljava Szs.

Tom prilikom rekao je da mu je muka od pojedinaca koji se ističu u masi opozicionara, te da želi da razbije zablude o njima.

- Sedeo si, Tadiću kod mene kući, tresao si se u fotelji. Jer je trebalo da budeš izbačen iz stranke! Došao si kao pašče u moju kuću - započeo je svoje obrazlaganje o nepodoobnosti "lidera" razjedinjene opozicije.

- Primio si novac, 10.000 dolara od Kondolize Rajs. Hoćeš da pustimo taj CD? Demantuj me, Tadiću, pa da ti zapušim usta za sva vremena - nastavio je Sandulović.

Preporučujemo još:

Pitajući se za odgovornost u slučaju da neko nastrada, izrekao je optužbe i na račun drugog nosioca protesta u Srbiji - propalog glumca i političara u pokušaju Sergeja Trifunovića.

On ga je tom prilikom nazvao alkoholičarem i narkomanom.

- Trifunović šeta kožicu! Mama neka ti šeta kožicu, bitango jedna nevaspitana, pijana i drogirana! Hoćeš ja da kažem koji sam gledao snimak, gde si bio kod Kreze narkomana na Dedinju, kako su te snimali, Trifunoviću?! - finiširao je Sandulović salvom uvreda na račun onog koji najčešće vređa.

Karma.

 

Expand player
Pogledajte više