Informer: Rodiću kaži gde su tri miliona evra državnih para

Informer | vesti 2017-07-25 21:49:32 2017-07-25 21:49:32

Redakcija dnevnog lista Informer pozvala je večeras gazdu Kurira Aleksandra Rodića da konačno javno kaže kako je sa Pajtićem i Tadićem opljačkao Razvojnu banku Vojvodine.

Boško Karanović

- Da li je tačno da je preko svojih firmi uzeo više od tri miliona evra državnih para, para naše dece i naših unuka, a ukupno je vratio manje od pola miliona?! I, pošto stalno govori i nekakvoj "poreskoj zaveri", neka kaže zašto su njegovi poslovni računi blokirani za poreski dug od 367.666.820 dinara – upitali su u Informeru nakon najnovijeg otvorenog pisma koje je Rodić objavio na portalu svojih novina.

- Gazda reketaškog Kurira, karijerni utajivač poreza i medijski mafijaš Aleksandar Rodić, umesto da odgovori na konkretana pitanja kada će platiti poreski dug koje duguju njegove firme i kada će vratiti kredite koje je uzimao od Razvojne banke Vojvodine za vreme dok je pokrajinom 'gazdovao' Rodićev pajtos Bojan Pajtić, obrušio se na predsednika Srbije Aleksandra Vučića – konstatuju u Informeru koji konstatuje da Rodić nije sam napisao ovo pismo.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, gostujući na televiziji Pink, odgovorio je na brutalnu medijsku hajku koju Rodić i njegov list Kurir 60 dana vodi protiv predsednika Srbije.

- To nije kampanja, to je linč koji se sprovodi nad jednim čovekom. Šezdeset dana trpim teror! Ali neću popustiti, neću da vam dozvolim da kradete od naše dece! A ti tuci svaki dan i iznosi najstrašnije laži - kategorično je podvukao Vučić.

Expand player
Pogledajte više