Vojislav Šešelj
Marko Metlaš
Vojislav Šešelj

Marko Metlaš

Vojislav Šešelj, Foto: Marko Metlaš

- Imam ja za nju mesta u gepeku mog džipa - poručio je juče za „Alo!“ lider SRS-a Vojislav Šešelj kada smo ga upitali da prokomentariše izjavu ministarke Zorane Mihajlović, koja je istakla da vozi auto od 4.500 evra star 12 godina, a patriota Šešelj novi džip od 140.000 evra plaćen u kešu.

Mihajlovićeva je juče, odgovarajući na prozivke rekla da se nikome ne mogu uzeti znanje, iskustvo i rezultati koje je ostvario, koji najbolje pokazuju šta je svako od političara ostavio iza sebe. Govoreći o napadima poslanika SRS-a u parlamentu, ona je navela da je došla u parlament da brani zakone, a dobila salvu uvreda.

- Za poslanike SRS-a, ja sam špijun i izdajnik. Ja koja vozim automobil star 12 godina koji trenutno vredi oko 4.500 evra sam izdajnik, a patriota je njihov predsednik Vojislav Šešelj, koji stavi u kesu 140.000 evra u kešu i da sestri da kupi novi džip. Toliko para u životu nisam videla, kao što nisu ni poslanici SRS-a. Eto, to su te naše velike „patriote“ - tvrdi Mihajlovićeva.

Zorana Mihajlović

Tanjug

Zorana Mihajlović, Foto: Tanjug

Podsetimo, Šešelj je za „Alo!“ pre desetak dana reagovao na informaciju da se počastio luksuznim automobilom „rendž rover autobigrafi“, čija cena iznosi više od 100.000 evra.

- Taj džip u kojem sam viđen ovih dana uopšte nije moj, kao što to pričaju neki zlonamernici. Automobil sam pozajmio da bih ga koristio u toku predizborne kampanje. Planiram da putujem po celoj Srbiji i obilazim naše odbore, držim mitinge, tribine, a kad to prođe, auto ću vratiti - rekao nam je Šešelj.

Na pitanje od koga je pozajmio tako luksuzan četvorotočkaš, odgovorio je u svom stilu:

- E, to neću da vam kažem. Ali odgovara mi ovaj džip, najviše zbog veličine gepeka. Gepek je dovoljno velik da u njega bez problema može da stane Nenad Čanak, a ostaće mesta i za neke druge koji pričaju da sam ratni zločinac, što svakako nisam - naveo je on.