N1 Šaip Kamberi
printscreen
N1 Šaip Kamberi

printscreen

N1 Šaip Kamberi, Foto: printscreen

Televizija N1 još jednom je pokazala u kojoj meri je antisrpska i suštinski usmerena na subverzivni rad protiv države Srbije.

Medij koji otvoreno stoji na strani Đilasovog dela opozicije i određenih spoljnopolitičkih struktura, emitovao je skandalozni prilog u kome se poromoviše tzv. država Kosovo.

Oni su u svoj program uključili Šaipa Kamberija bivšeg gradonačelnika Bujanovca, koji je potom postavio zastavu lažne albanske države kako bi bila vidljiva svim gledaocima N1. Naravno, tu se našla zastava SAD kao glavnih sponzora nezavisnosti Kosova i glavnih sponzora N1, odnosno filijale CNN-a, za koje je čak i aktuelni američki predsednik Donald Tramp rekao da su fabrika lažnih vesti.

U moru laži koje promoviše N1, od lažne države do lažnih vesti, valjalo bi podsetiti Srbiju na to kako je ova televizija slavila Oluju, nazivajući je oslobodilačkom akcijom.

N1 tv

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Posle Đilasa, izgleda da N1 ima novog heroja za promociju, Šaipa Kamberija iz Bujanovca gde su Albanci formirali vlast bez Srba kao deo političkog pritiska u pregovorima oko Kosova.

Ima li srpskog neprijatelja kojeg N1 i Đilas neće promovisati?!

Pročitajte i:

Tagovi

Komentari (2)

brrrr4

27.07.2020 14:29

ništa novo. prosto ukinuti je to noje demokratski vec istinito, a istina je lekovita. izlečiće sve.

Djekson

27.07.2020 15:34

Djilas Olajava Svoju Drzavu Ponizava Srbiju Ništa mu nije Sveto samo za rad Cilja da Skine Vucica A Vlast je na drugom Mestu I Lepo ga Placaju za to Inace Djilas i N1 su isti kao jaje jajetu