Vuk Jeremić Narodna stranka
Alo!/Dejan Briza
Vuk Jeremić Narodna stranka

Alo!/Dejan Briza

Vuk Jeremić Narodna stranka, Foto: Alo!/Dejan Briza

Naime, potpredsednik NS-a Miroslav Aleksić pohvalio se na društvenoj mreži Tviter da je ta partija osnovala opštinski odbor u Rumi.

Njegovu objavu primetile su demokrate, koje su prepoznale prostorije u kojima se osnivanje odbora odigralo, a koje su nekada po svemu sudeći pripadale DS-u.

- Ljuba Davidović i Milan Grol. Nije teško primetiti čije su (bile) prostorije - napisao je tviteraš Marko Pantić, a na njegovu objavu se nadovezao Dragan Šutanovac, nekadašnji lider DS-a.

Dragan Šutanovac

Alo/ Masanori Jošida

Dragan Šutanovac, Foto: Alo/ Masanori Jošida

- A prelepljeni Mićunović, Đinđić, Tadić... - poručio je Šutanovac.

- Baš blam - dodala je nekadašnja funkcionerka demokrata Nataša Vučković.

I zaista, na Aleksićevim fotografijama se jasno vidi da su pojedine slike u tim prostorijama prelepljene, a da logo DS-a viri ispod loga Narodne stranke.

Ovo nije prvi primer da opozicionari uzimaju prostorije Demokratske stranke, jer je sredinom oktobra prostorije demokrata u Ivanjici koristila Stranka slobode i pravde, na čijem je čelu Dragan Đilas.

Na to se, na društvenim mrežama, požalio i član glavnog odbora DS-a Ivan Krstić Krcko.

- Da li ovo SSP preuzima prostorije DS-а po Srbiji? Može li neko da objasni zašto stranačke prostorije širom Srbije, pa i u Ivanjici, koriste za osnivanje odbora članovi SSP-а? - upitao je Krstić, a njegov zahtev za objašnjenjem ostao je bez odgovora.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Djekson

04.11.2020 15:24

Ekstra Jeremicu svaka cast I ti kao takav da Budeš Vlast