Zorana Mihajlović
Tanjug/Dragan Kujundžić 20.12.20
Zorana Mihajlović

Tanjug/Dragan Kujundžić 20.12.20

Zorana Mihajlović, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić 20.12.20

Šešelj je ministarku optužio da se poslužila crnom magijom kako bi ga zavela i udala se za njega, a ona ga je nazvala bolesnikom!

Naime, komentarišući medijske napise da je neko ostavljanjem čudnih predmeta u poslaničkom klubu SRS-a, poput perca i crvenog konca, želeo da baci čini na njega, lider SRS-a je za to optužio Mihajlovićevu direktno. Najpre je rekao da je sve to za njega praznoverje, ali je nakon toga ipak rekao da sumnja na Mihajlovićevu! I u izjavi za naš list ostao je pri tom stavu.

Pročitajte još:

 

- Zorana mi je to postavila jer je htela da učini da se razvedem, pa da onda ona može da se uda za mene! Na taj način ona bi postigla nekoliko stvari, ja bih prestao da je napadam, ona bi vladala nada mnom i rešila bi sve svoje probleme - kazao je Šešelj za „Alo!“.

Reagujući na te izjave, potpredsednica Vlade bila je poprilično kratka, ali ipak nije ostala dužna šefu radikala.
- Bolesnik! Nemam komentar! - rekla nam je ona.

Vojislav Šešelj

Alo!/Vladimir Marković

Vojislav Šešelj, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Šešelj i Zorana sukobljavali su se oko raznoraznih stvari u prethodnih 12 meseci, optužujući jedno drugo za sve i svašta. Šef radikala ju je više puta pozivao da podnese ostavku, a ona je njemu upućivala preporuke da konačno ode u penziju i počne da igra šah sa penzionerima u parku.

Svađe je gotovo uvek započinjao Šešelj, ali je jednom to uradila i ministarka, kada je pre nekoliko meseci optužila lidera SRS-a da je prekršio Zakon o planiranju i izgradnji jer, kako je rekla, nadležnim organima nije prijavio radove na kući u Hrtkovcima koju je nedavno kupio. Ona je Šešelju zamerila i što kupovinu te kuće nije prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije.

Šešelj je na to uzvratio da je sve što ona govori „čista laž“ i optužio je da je zajedno sa američkim ambasadorom „ogrezla u korupciji“.

Lider radikala optuživao je potpredsednicu Vlade i da je špijun, a ona je pozvala nadležne da reaguju jer je to „otvoren poziv na ubistvo“.
Nedugo zatim ministarka je tražila hitnu reakciju boraca za ženska prava zbog izjave šefa SRS-a da bi „mogla da se nabode na njegovo koplje“.

Svađali se i oko sahrane

Šešelj i Mihajlovićeva žestoko su se posvađali i oko toga ko će na čiju sahranu da dođe! Povod za polemiku te vrste bila je njena izjava da je lider radikala, iako politički mrtav, sve opasniji. Šešelj joj je na to poručio da će živeti toliko dugo da će imati priliku da vidi njenu sahranu.