ISTINA IZLAZI NA VIDELO! Hrvatska je opasna po zdravlje!

Uhvaćeni u opasnoj laži!

Hrvatska
Hrvatska, Foto: EPA / Dominik Bat

Hrvatska je na sve načine pokušala da spasi turističku sezonu, pre svega lažirajući podatke o epidemiji koronavirusa, usput vodeći kampanju protiv BiH, Srbije i Crne Gore.

Izgleda da istina konačno izlazi na videlo pa su i najznačajniji političari iz susedne zemlje počeli da priznaju da je situacija sasvim drugačija od onoga što se piše u tamošnjim medijima.

U ovoj zemlji, ali i na Balkanu, odjeknula je izjava Davora Bernardića, predsednika SDP-a i lidera Restart koalicije, kako ubuduće ne žele organizovati predizborne skupove, jer su odgovorna koalicija i brinu za zdravlje građana.

- Hrvatska je danas nesigurna zemlja po zdravlje građana, jer da je sigurna, onda bi se i kampanja mogla odvijati u uslovima koji su primereni. Tako će Restart koalicija nastaviti sa svojim aktivnostima u predizbornoj kampanji (izbori su zakazani za 5. jul) putem društvenih mreža, oglasa u medijima i putem plakata, uz konferencije za medije na otvorenom - najavio je Bernardić.

Stav lidera jedne od najjačih političkih stranaka u Hrvatskoj sigurno će uticati da stranci dva puta razmisle pre nego što se odluče da letuju u ovoj zemlji.

Podsećanja radi, u dosadašnjem delu sezone, čak 67 odsto vlasnika privatnih apartmana i smeštaja nije zabeležilo nijedno noćenje, a uprkos svim apelima stranim turistima da posete Hrvatsku jer su "uspešno izašli na kraj sa epidemijom", sada je svima jasno je Zagreb bio spreman da žrtvuje i svoje građane, kao i turiste, kako bi uspeli nešto da zarade ovog leta.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: bager
  30/06/2020 - 17:13
  Nije samo korona koja odbija turiste ,,nego i povapirenje ustastva,,skoro pa javna promocija lidera vladajuce partije,austrijnci su prvi shvatili njih precutno slede nemci i ostali deo evrpskih turista,,niko ne zeli da bude svedok divljanja ustasa,,,,eto na Jadranu hercegovackih katolika i proustasa,mozda oni popune kase hrvatskoj turistickoj zajednici
  • Azur @bager
   30/06/2020 - 19:32
   Bager, zaludu zli komentari, nije to realnost, nego obično piskaranje isfrustriranog paćenika. Slatko sanjaj, šta ti drugo preostaje
 • Korisnik: Svabo
  30/06/2020 - 09:00
  Ja to znam vec dugo.A morajo zaraditi nesto.Ovako je sve gotovo tamo,zivi bili i vidjeli.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi