BOŠKO PO INSTRUKCIJI AMERIČKOG AMBASADORA PROMENIO PLOČU "Homoseksualci, volite se slobodno! Sa nama nemate nikakav problem, Dveri su na vašoj strani!"

Svi znamo da je Obradović imao krajnje šovinističke stavove o pripadnicima LGBT populacije dok nije ušao u "savez" koji je od starta osuđen na propast

Boško Obradović
Boško Obradović, Foto: Printscreen: Youtube

Jedan od lidera Saveza za Srbiju i najglasniji bukadžija i vođa huligana Boško Obradović, gostovao je u jednoj emisiji gde se, osim pljuvanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ponosio protestima, upadima u zgradu RTS-a i opkoljavanja Predsedništva Srbije u nameri da linčuje predsednika, osvrnuo i na priču o homoseksualcima.

 

Svi znamo da je Obradović imao krajnje šovinističke stavove o pripadnicima LGBT populacije dok nije ušao u ovaj Savez koji je od starta osuđen na propast.

 

Tako je po nalogu američkog ambasadora morao da promeni mnogo stavova, proda veru za večeru, a okrenuo je i ploču o ljudima homoseksualne orijentacije.

 

- Niko ne brani homoseksualcima da iznose u javnosti svoj stav i da to rade u četiri zida. Sa Dverima nikada nećete imati problem. Seksualna orijentacija je privatna stvar, nemojte od toga da pravite politički program, ideologiju - istakao je Obradović.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Maja
  25/03/2019 - 23:25
  Koliko li je samo para dobio da sve ovo kaže.
 • Korisnik: Dada
  25/03/2019 - 23:19
  Ne tako davno Bosko je drugaciju pesmu pevao.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi