BEDAN PLAN OPOZICIJE! Hoće da sruše Aleksandra Vučića preko beba! Pratili članove porodice Siniše Malog, pa PRESRELI MAJKU SA DETETOM! (VIDEO)

Prepad na majke sa bebama nova je taktika koju primenjuju protivnici vlasti kako bi srušili i slomili Aleksandra Vučića.

 

Presreo Unu Mali
Presreo Unu Mali, Foto: printskrin

* Novinar Krika pratio ženu Predraga Malog

* Žena bila u šetnji sa bebom Unom

* Opozicija pala nikad niže

 

Najnovija meta novinara Krika je šestomesečna beba Una Mali, čiju majku su istraživači Krika spopali nasred ulice i pratili je do ulaza u zgradu pokušavajući da dobiju materijal za priču protiv Vučićevih najbližih saradnika, konkretno brata Siniše Malog, ministra finansija Srbije.

BRUTALNI NAPAD ĐILASOVACA NA BILJANU POPOVIĆ IVKOVIĆ Pokret socijalista: Najoštrije osuđujemo mizogine poruke na račun državne sekretarke MUP-a Srbije

Zanimljivo je da je portal Krik pustio priču o Predragu Malom, a portal Javno.rs o sinu predsednika Danilu Vučiću isti dan kad je u našim medijima objavljen tekst "BIA otkrila plan o slomu Vučića", u kom su najavljen žešći udar na familiju predsednika i njegove najbliže saradnike.

BRUTALNI NAPAD ĐILASOVACA NA BILJANU POPOVIĆ IVKOVIĆ Vladanka Malović: Politika Saveza za Srbiju su isprebijane, silovane, ponižene žene

Na snimku se jasno vidi da je Krik angažovao osobu da u stopu prati Milicu Andrić, nevenčanu suprugu Predraga Malog, inače rođenog brata ministra finansija Siniše Malog.

 

 

Pripremljen da obavi zadatak novinar u jednoj ruci drži diktafon, u drugoj mobilni telefon i polako u stopu prati majku koja gura bebu u kolicima. Jureći za pričom koja treba da ocrni Malog i Vučićeve najbliže saradnike, istraživač Krika nasred ulice i na prepad zaustavlja majku koja gura kolica, ispituje je, a potom i prati u haustoru, do samog ulaza u zgradu, što su snimile sigurnosne kamere.

STEFANOVIĆ ZGROŽEN Sramotne su gadosti koje o jednoj ženi izgovaraju ljudi iz Saveza za Srbiju!

Milica Andrić potvrdila je da ju je novinar Krika presreo nasred raskrsnice dok je bila u šetnji sa bebom.

- Dana kad je nastao snimak lice sa kamere mi je prišlo na raskrsnici dok sam šetala dete i postavilo mi pitanje da li sam joj majka ili sestra. Odgovorila sam da sam majka, nakon čega sam nastavila šetnju sa bebom u kolicima. Kasnije, gledajući snimke bezbednosnih kamera koji su mi pokazani, prepoznala sam lice. To je bila ista osoba koja mi je postavila pitanje na raskrsnici - ispričala je Andrićeva.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Izmišljali bolesti: Te ima rak, te mu seku nogu

U medijima koji učestvuju u kampanji protiv Vučića i njegove porodice često su objavljivani tekstovi u čijem fokusu su članovi Vučićeve familije. Tako su, primera radi, često navodili da je Andrej, brat predsednika države, vlasnik elitnog restorana u Beogradu. Iako nisu imali nijedan dokaz koji bi potvrdio tu tvrdnju i uprkos tome što je Vučić javno u više navrata govorio da njegov brat nije preuzeo poznati restoran, ista priča nekoliko puta dosad je objavljivana.

 

Bilo je izmišljotina i kada je zdravlje u pitanju, te su tako plasirali laži da Vučić da boluje od raka, a zatim i priče da će mu odseći nogu zbog bolesti...

BONUS VIDEO:

 

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi