Aleksandar Vučić
Printscreen/TV Prva
Aleksandar Vučić

Printscreen/TV Prva

Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/TV Prva

* Pretnje i uvrede koje predsednik Vučić i njegova porodica dobijaju već godinama prevazišle su sve granice

* Poslednje poruke na društvenim mrežama, u kojima se upućuju nezamislive uvrede deci Aleksandra Vučića izazvale su momentalnu reakciju nadležnih organa

* Vučić je morao da reaguje i zaštiti svoje najmilije

Na društvenoj mreži Tviter, na zvanični nalog predsednika Srbije Aleksandra Vučića, stigle su pre nekoliko dana gnusne uvrede i psovke.

Pročitajte još:

 

Naime, kada se na svom zvaničnom Tviter nalogu predsednik pohvalio novom kineskom investicijom od 120 miliona dolara u Smederevsku železaru, neke od pristalica Saveza za Srbiju odgovorile su psovkama na račun predsednikove dece, upotrebivši najružnije moguće reči.

Predsednik Srbije je, kako je više puta do sada naznačio, na napade na sebe navikao, ne boji ih se, ali je, prema njegovim rečima, nedopustivo da se u to upliću porodice i deca.

Tim povodom predsednik se ovog jutra uključio u vesti televizije Prva.

- Za mene je odlazak u Smederevo bio izuzetno važan. To je bila borba za koju sam mislio da je nemoguće da pobedimo i spasimo 5.000 ljudi. Posle sve te borbe naravno da sam bio malo uzbuđen i rekao šta mislim o Železari koja nam je bila ostavljena bez budućnosti i nade. Neko je reagovao želeći smrt mom starijem sinu i preteći silovanjem moje ćerke Milice. Ovakve stvari morate da trpite, ali ovde nije reč o psihopati. Pogledao sam rekord komenatara tako da nije reč o psihičkom rastrojstvu, već o političkoj mržnji. Kako neko može da mrzi kada uradite nešto dobro za zemlju. Neko nije mogao da trpi da imamo dobre vesti i da napredujemo - rekao je predsednik.

Dodaje i da je reč o ostrašćenim ljudima koji milse da imaju pravo i novinarima da drže pridike.

Vučić kaže da nema oca kojeg ne bi pogodile pretnje smrći sinu ili silovanjem ćerke, kao što su i njega, ali ističe da je njegov posao da vodi zemlju.

Aleksandar Vučić

Printscreen

Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

- Kako bi se osećao vaš otac da neko to želi vama? Šta bi on uradio, kako bi se osećao? Možete da zamislite kako se oseća otac kome neko to kaže za ćerku. Milica je jaka, veoma snažna osoba, njoj ne treba previše da objašnjavate - kazao je predsednik.

Bonus video

Srbi kivni na novog britanskog premijera. Nazvali ga klovnom, znaju šta je radio pre deset godina

 

Komentari (3)

keja

26.07.2019 09:38

Tvojom i politikom tvog mentora Šešelja silovano je na ovim prostorima mnogo djevojaka, kako je bilo njihovim očevima...

Dile

26.07.2019 10:44

Nigde nema bitangi ,idiota,ljudskih nakaza kao u Srbiji. Pretiti predsedniku države ,vređati njegovu porodicu pa to se granići sa bolešcu . To raditi samo zato što je čovek uspešan i što je malte ne zapostavio svoju porodicu da bi državi koju vodi bilo bolje a i svima nama ,pa to zaslužuje najvece kazne.

Beograd

26.07.2019 11:46

Predsednice samo pricas svaki dan jedne te iste price. Sve sto kazes je tacno i o Kosovu ,i o lopovima,izdajnicima,,kriminalcima i o porodici ali predsednice preduzmi nesto i imasasu punu podrsku.Ti koji prete, koji su lopovi i kriminalci, izdajnici koji rade protiv svog naroda u zatvor na vise godisnje kazne bez mogucnosti pomilovanja, prema siptarima reciprocne mere . Samo preduzmi nesta i svi posteni gradjani bice uz tebe.