Aleksandar Antić
Alo
Aleksandar Antić

Alo

Aleksandar Antić, Foto: Alo

 

* Deo opozicije oko Saveza za Srbiju ušao je u potpunu političku histeriju

* Oni gaze minimum ljudskog i državnog dostojanstva

* Napadaju Predsednika Republike, Ustav i međunarodne pravne temelje Srbije

Kako drugačije objasniti zluradost i priželjkivanje najveće nesreće nakon vesti da je Predsednik Republike Aleksandar Vučić primljen u bolnicu zbog zdravstvenih smetnji? Ne postoji ljudski, a kamoli politički razlog da se bilo ko raduje nečijim zdravstvenim problemima.

Pročitajte još:

Jedna stvar je nemati politiku i podršku građana, kao što ih nema Savez za Srbiju, ali neljudski je priželjkivati smrt predsednika Vučića kao šansu za politički uspon, što su mnogi aktivisti i funkcioneri ovog saveza učinili proteklih dana.

Šta je nego poziv na gaženje Ustava kada iz istog saveza pozivaju na odlaganje redovnih parlamentarnih izbora, pod bilo kakvim izgovorom.

Izlazak na birališta u Srbiji više neće biti isti!

AUTOR: Tanjug/Alo.rs DATUM I VREME: 18.11.2019. 16:09 - 18.11.2019. 16:23 Predložene zakonske izmene imaju za cilj usklađivanje sa Ustavom Skupština Srbije, Foto: Alo!/Masanori Jošida * Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić naglasio je da je cilj predloženih zakonskih izmena usklađivanje sa Ustavom * Od uvođenja višestranačja u Srbiji održana su svega tri referenduma na republičkom nivou - 1992, 1998.

Civilizovan svet, kome pripada i naša zemlja, ne želi niti može da ulazi u ovakve avanture kakve predlažu iz saveza Đilasa, Obradovića i Jeremića, jer Srbija je ozbiljna, pravna i demokratska država koja funkcioniše samo na osnovu svog Ustava i zakona, nikako po željama ostrašćene političke manjine.

Pročitajte još:

I šta je nego kaljanje međunarodnog ugleda Srbije, a naročito njenog pravnog poretka kada je optužujete da je izvozila oružje islamskim teroristima, kao što kaže Vuk Jeremić.

Aleksandar Antić u Baroševcu

Alo.rs

Aleksandar Antić, Foto: Alo.rs

Bar bi on morao da ima minimum poštovanja za svoju državu, budući da je nekada bio član njene vlade i zahvaljujući kojoj je bio na visokoj funkciji u UN, umesto što protiv Srbije iznosi najteže moguće optužbe uprkos svim dokazima koji govore suprotno.

Ovo su očajnički potezi Đilasovog, Obradovićevog i Jeremićevog saveza, da potpuno odsustvo politike i programa nadoknade najtežim optužbama na račun sopstvene države, koju navodno žele da predvode.

BONUS VIDEO: Vučić o Beogradu na vodi, kako je san postao stvarnost

 

Komentari (1)

slađa

18.11.2019 23:45

I da se ne zaboravi. EU nije dozvolila odlaganje izbora u Albaniji, iz istih razloga. Poštovanje ustava i pravne države. Pa neće Srbija biti na usluzi Jugoslavu Ćosiću kako bi Đilasovci pobedili i došli na vlast mufte.Sve što se primenjuje u ostalim zemljama primenjivaće se i u Srbiji. Po zakonu i Ustavu.