Novac
profimedia
Novac

profimedia

Novac, Foto: profimedia

Kako tvrde opozicione stranke u Skupštini opštine Vladimirci, protekli izborni proces u toj opštini bio je najskuplji u zemlji, sa ukupnim iznosom od 8.777.514 dinara. Više od polovine tih sredstava potrošila je Opštinska izborna komisija.

Predsednik Opštine Vladimirci Milorad Milinković formirao je komisiju za preispitivanje nenamenskog trošenja novca, a protiv predsednika i sekretara Opštinske izborne komisije podnete su krivične prijave. Tako je, prema tvrdnjama odbornika i bivšeg predsednika te opštine Janka Đurića, za rad 23 člana Opštinske izborne komisije potrošen rekordan iznos sredstava od 4,7 miliona dinara.

Komentari (3)

miloš

04.07.2016 07:54

Opština Vladimirci od države godinama dobija pomoć kao nerazvijena opština, sa vrlo niskim prosekom plata. Osim Progetija i još nekoliko firmi, ne radi skoro ništa. Neverovatan je podatak da su pojedinci za dodatni rad u komisiji, uz svoju redovnu platu dobili po 800.000,00din. Toliko novca jedan radnik prosečno zaradi za četiri godine. Samo se pitam kakav će biti epilog svega ovoga, da li će iko odgovarati, i kako sprečiti ovakvu bahatost i kriminal ubuduće.

jJelena

04.07.2016 09:36

@miloš - Samo ih isterati sve napolje i netreba da postoje kao opstina , sramota i dokle pljackanje naroda.

terminator

04.07.2016 10:29

hajde vladimirčani šta bi sa onim pričama koje idu uz lopovluk začinite malo ovo već postaje dosadno samo pričate o parama i o sitnom lopovluku imate vi tu i Velikih igrača ...