"SRBI DA SE ODREKNU VUČIĆA" Haradinaj pali jug Srbije, počeo NAPAD NA SRBE dok opozicija udara na Beograd!

Član veća premijera samoproglašenog Kosova Ramuša Haradinaja, Halil Maroši, pozvao je Srbe na Kosovu i Metohiji da se odreknu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ramuš Haradinaj
Ramuš Haradinaj, Foto: EPA/OLIVIER HOSLET

U poruci koju je objavio na Fejsbuku, Matoši je napisao da je Vučić pozvao Srbe sa Kosova da dođu u Beograd kako bi ga spasili od opozicije.

Međutim, radi se o klasičnom spinu, jer je predsednik Srbije na konferenciji za medije rekao upravo suprotno. On je Srbima sa Kosova poručio da ne dolaze u Beograd iako su se ponudili, što su uživo prene brojne medijske kuće.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

 

Objavu na Fejsbuku prenosimo vam u celosti:

"Kosovski Srbi moraju da kažu ne Vučiću!?

Poziv Vučića kosovskim Srbima da dođu u Beograd da ga brane od opozicije je nastavak politike Miloševića. Njegovi vapaji za spas Srbima koji žive u našoj zemlji dokazuju da nije uspeo da uspostavi demokratiju u Srbiji, i da kao drugo ekstremnu instrumentalizaciju kosovskih Srba.

Nađalost, oni su u službi ciljeva lažnog nacionaliste Aleksandra Vučića i njegove ne-etničke bande, koji pokušavaju da se održe na vlasti ne pitajući za cenu.

A naravno, cena je visoka: Do poslednjeg kosovskog Srbina?

Protest
Protest, Foto: Tanjug

Da, Vučić, kao bivši portparol kriminalnog režima nomenklature Miloševića, već decenijama koristi osećanja kosovskih Srba, manipulišući ih da se pridruže genocidnim tendencijama protiv Albanaca.

Vreme je da članovi zajednice kosovskih Srba kažu ne novoj hegemoniji predsednika Srbije, koji se otvoreno protivi evro-atlanskim vrednostima, i koji u želji da održi totalitarnu vlast nad svim Srbima, stremi novoj tragediji, uz žrtvujući sve.

Demonstranti upali u RTS
Demonstranti upali u RTS, Foto: Tanjug

Opozicioni protesti u Srbiji su domaće pitanje države Srbije, dok kosovski Srbi treba da neometano grade živote u Republici Kosovo i da nastave da doprinose demokratizaciji kosovskog društva.

Zvanična Priština, kosovske institucije, garantuju kosovskim Srbima bezbednu i prosperitetnu budućnost ovde, u našem zajedničkom domu.

Lojalni Prištini, oni su sigurni da neće biti poslati u beznačajne i krvave ratove da bi čuvali bilo čiju ličnu moć, poput onih koje je "Balkanski kasapin" Slobodan Milošević započeo devedesetih protiv svih nesrpskih osoba u našem regionu!?

Građani Kosova, iz zajednice Srba, treba konačno da budu politički svesni i da se odvoje od srednjevekovnog mraka!"

Povezane vesti

 • Korisnik: Hoki
  18/03/2019 - 09:17
  Haradinaj i ide ka tome da stvori nemire kao bi ispunio svoj cilj
 • Korisnik: Ljiki
  18/03/2019 - 09:13
  Ovo je strasno sta je sve desava a ljudi ne uvidjaju da cije je sve maslo i sta im je cilj
 • Korisnik: firga
  17/03/2019 - 23:43
  a bre ramus ti boljestan. lupas gluposti. i ne cackaj mecku...
 • Korisnik: ssss
  17/03/2019 - 22:00
  Svi pravi Srbi su uz Vucica i ostace
 • Korisnik: Željko
  17/03/2019 - 20:49
  Šta je štrumpfovi, žulj vas sloga srba na Kosovu?! E pa ovog puta neće dobiti to što želite...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi