Haradinaj danas plače i kune Srbiju, a ovako se u bahati sa ženom na letovanju! Kad vidite šta ona nosi na sebi - pobesnećete!

Sramotno!

Ramuš i Anita Haradinaj, Foto: EPA

Lažna država Kosovo nije primljena u Interpol, premijer privremnih institucija samouprave Ramuš Haradinaj na svom Fejsbuk profilu napisao je duboko razočaran što Priština nije uspela u svojoj nameri i za neuspeh krivi kampanju Srbije.

Svi mediji u Prištini javili su kratko da Kosovo ni iz trećeg pokušaja nije primljeno u članstvo Interpola.

 

Haradinaj, bivši vođa terorističke organizacije OVK, oslobođen je pred Hagom 2008. godine, ali ga Srbija traži kako bi mu sudila zbog monstruoznih zločina. O njegovim zločinima mnogo zna, dok se, sa druge strane o njegovom ličnom životu i ne zna mnogo.

Ono što je poznato i o čemu su mediji pisali jeste da je oženjen, a njegova žena bila je prva osoba koja ga je sačekala kada je sramnom odlukom pušten iz Haga.

 

Anita Haradinaj je reporterka RTK, sa kojom bivši vođa OVK ima troje dece, dva sina i kćerku. Ovo mu je inače drugi brak, već je bio oženjen Finkinjom, sa kojom ima sina.

Ramuš i Anita i preko leta rade ono što najbolje znaju - bahate se i troše novac. Odmor su proveli u ekskluzivnom letovalištu na primorskom gradu Vlori.

Na internetu se pojavio i video snimak na kom se vidi kako Haradinaj ljubi suprugu i baca je u more, a zatim i sam uskače u vodu. Ono što je zanimljivo jeste kupaći koji Anita ima na sebi. U pitanju je kupaći kostim marke Luj Viton koji vredi čitavo bogastvo.

 

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi