Vakcinacija u Subotici
Grad Subotica
Vakcinacija u Subotici

Grad Subotica

Vakcinacija u Subotici, Foto: Grad Subotica

Punkt je obišao gradonačelnik Subotice Stevan Bakić koji je, tom prilikom, izjavio da je cilj formiranja punkta da se na organizovan način, uz poštovanje svih mera zaštite od infekcije i principa bezbedne imunizacione prakse, vakciniše što veći broj osoba za što kraće vreme.

„Cilj mog obilaska punkta za masovnu imunizaciju bio je da se uverim da li, u organizacionom smislu, sve funkcioniše kako treba i da li ima nekih neželjenih pojava, u zdravstvenom smislu. Sve funkcioniše besprekorno, zadovoljan sam zatečenim stanjem. Do ovog momenta za vakcinaciju se ukupno prijavilo 8.134 lica, a vakcinisano je njih 1.016. Za današnji dan predviđena je vakcinacija 432 osobe. Apelujem na građane Subotice da se prijavljuju u što većem broju, da se ovaj proces imunizacije što pre sprovede. To je jako bitno za sticanje imuniteta celog našeg društva, kako bismo što pre krenuli u oporavak i razvoj privrede, ekonomije i da, kako grad Subotica tako i država Srbija, krene napred u još jednu pobedu. Živela Subotica, živela Srbija!“, naglasio je gradonačelnik Bakić.

Vakcinacija u Subotici

Grad Subotica

Vakcinacija u Subotici, Foto: Grad Subotica

 Grad Subotica poziva sve građane koji su zainteresovani za vakcinaciju protiv virusa COVID-19 da se prijave putem portala e-Uprave, popunjavanjem jednostavnog upitnika ili pozivanjem telefona broj: 0800 222 334.

Nakon što iskažu interesovanje, putem elektronske pošte i sms-a, građani će biti obavešteni o terminu i mestu vakcinacije. Upitnik mogu da popune i za bliže članove svoje porodice, s tim da je potrebno samo da navedu ispravno njihove podatke i ostave kontakt.

Vakcinacija u Subotici

Grad Subotica

Vakcinacija u Subotici, Foto: Grad Subotica

 Mole se građani da se pridržavaju zakazanih termina, jer će se tako izbeći nepotrebno čekanje i stvaranje gužvi.
Punkt za masovnu imunizaciju u Novoj opštini u Subotici radi od 8.00 do 18.00 časova.

Pročitajte: