OVAKVA RADOST NE VIĐA SE ČESTO Građani Aleksinca dočekali Vučića kao Boga, a svima je zapala za oko REAKCIJA OVE GOSPOĐE! (FOTO)

Aleksinčani sa osmesima na licu dočekali predsednika

Aleksandar Vučić u Aleksincu
Aleksandar Vučić u Aleksincu, Foto: Alo!

Kampanju "Budućnost Srbije" predsednik Vučić počeo je u Aleksincu, gde je prisustvovao predstavljanju projekta za podršku razvoju Srbije kroz program "Norveška za vas".

 

Vučić je iskoristio priliku da porazgovara sa ljudima koji su se okupili u Aleksincu sa namerom da ga pozdrave i iskažu zahvalnost za sve što čini za srpski narod i našu zemlju.

Stanovništvo je sa oduševljenjem dočekalo predsednika i gledalo u njega kao u Boga, a potez jedne starije gospođe dugo će se prepričavati.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Budućnost Srbije (@buducnostsrbijeav) on

 

Naime, Aleksinčanka u trenutku kada je dodirnula Vučića i čvrsto ga uhvatila za rever, umalo nije zaplakala od radosti.

Sreća na njenom licu je neopisiva, što se može videti na fotografiji.

Aleksandar Vučić u Aleksincu
Aleksandar Vučić u Aleksincu, Foto: Alo!

Ostalim Aleksinčanima takođe je zaiskrilo u oku kad su ugledali Vučića u svom gradu, što je garancija da za bolje dane u budućnosti i za ovaj okrug i za celu Srbiju.

U okviru posete jugu Srbije, predsednik Vučić će posetiti Aleksinac, Vranje, Vladičin Han, Trgovište, Surdulicu, Bujanovac i trasu Koridora 10 u Grdeličkoj klisuri.

 

Vučić je ranije najavio početak ove kampanje u okviru koje će obići svih 29 okruga u Srbiji kako bi građanima predstavio postignute rezultate, kakvi su dalji planovi i da čuje njihove primedbe.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi