Goran Vesić
facebook.com
Goran Vesić

facebook.com

Goran Vesić, Foto: facebook.com

 

- Vidim da se Đilasov sluga i plaćenik Boško Obradović baš uzbudio jer je Grad Beograd svečano proslavio osam vekova autokefalnosti svoje crkve u prisustvu svog Patrijarha.

- Pa kako da ti kažem Obradoviću - svako svoju slavu slavi. Mi osam vekova autokefalnosti jer to je naša slava, a ti, recimo, narednog aprila možeš da slaviš 79 godina od fašističke okupcije Srbije jer je tada tvoj idol, srpski fašista, Dimitrije Ljotić došao na vlast. A za tu proslavu bi mogao da zoveš onog raspopa Miraša Dedeića jer i on slavi italijansku okupaciju Crne Gore.

- Usput, uz veliku pomoć istoričara i sociologa, u petak su predati novi dokazi sudu da je Boško Obradović, sledbenik srpskog fašiste Dimitrija Ljotića, a samim tim fašista. Boško, kome je fašista Ljotić idol, naljutio se što sam rekao da je fašista pa me je tužio sudu.

Nadam se da ovaj put Boško neće da pobegne sa suda kao što je to uradio prošli put. A čekao sam ga da objasni kako je to ljotićevac Marisav Petrović u oktobru 1941. godine skupljao đake u Kragujevcu i dovodio ih fašistima na streljanje. I Marisavu je Ljotić bio idol kao i Bošku.