Golišava Maca se udomila u MUP?

Jelena Đondović | vesti 2015-11-12 21:13:58 2015-11-12 21:13:58

Marija Spasić zvana Maca, sestra generalnog sekretara Saveta za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije „Transparentnost“ i glavnog koordinatora radnog tela za borbu protiv korupcije u sistemu zdravstva Marija Spasića, doskora se predstavljala kao članica radne grupe za pregovore s Evropskom unijom, iako nikakvih dodirnih tačaka s timom za pregovore zapravo nije imala.

promo

 

Juče je na Fejsbuk profilu najavila da ima novi posao, i to ni manje ni više nego u MUP-u, tačnije u Policijskoj upravi Kruševac!
Kako smo saznali, zapravo još nije počela da radi nego se pohvalila unapred. Ni njen brat Mario Spasić svoju sreću zbog sestrinog posla u javnom sektoru nije mogao da zadrži za sebe, pa je i on brže-bolje na Fejsbuk profil postavio status, kojim čestita sestri na novom radnom mestu i ističe da je ponosan na nju!

 

Tvrdila da radi za Selakovića i Miću Jovanovića

Kako „Alo!“ saznaje, Spasićeva se svojevremeno hvalila i da je zaposlena u Ministarstvu pravde, što su u tom ministarstvu za naš list demantovali. A na njenom Fejsbuk profilu se moglo videti i da je navodno radila i kao šef kabineta Miće Jovanovića u vreme kada je bio rektor Univerziteta „Megatrend“.

- Mojoj sestri Mariji Spasić, kojom se ponosim i koja mi je velika podrška, javno čestitam zaposlenje u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srbije i znam da će opravdati poverenje. Skromnost je prva stepenica ka svakom uspehu - napisao je Spasić.


On je komentarišući za „Alo!“ zaposlenje svoje sestre u javnom sektoru u vreme kada je na snazi zabrana zapošljavanja istakao da se ona prijavila ranije, ali nije želeo da nam otkrije na kojoj funkciji će raditi.

 


- Zabrana zapošljavanja nije potpuna, već kontrolisana. Zar mislite da bih ja mogao da tolerišem nešto što je protiv zakona? Moja sestra je za taj posao aplicirala pre dve ili tri godine, sada je prošla sve provere i uskoro bi trebalo da počne da radi. To je sve što ja mogu i želim da vam kažem - rekao nam je Spasić.


Inače, Marija je na društvenoj mreži Fejsbuk prepoznatljiva po tome što stalno kači provokativne fotografije na kojima je oskudno odevena. Ona se, naime, ne libi i da postavi fotografije s letovanja na kojima je u kupaćem kostimu, kao i u haljinama koje više otkrivaju nego što pokrivaju, i to na radnom mestu, u kancelariji. Ako sve bude po planu i ne ispostavi se da i ovaj posao samo priželjkuje, stvarno verujemo da nas uskoro očekuje još mnogo takvih fotki iz Policijske uprave Kruševac!

Expand player
Pogledajte više