Ključni DOKAZ da Đilas laže: Papir koji otkriva i dokazuje da je njegov brat Gojko bio vlasnik vile na Dedinju

Evo kako je zaista obavljena sumnjiva transakcija nekretnine na Dedinju

Gojko i Dragan Đilas
Gojko i Dragan Đilas, Foto: Alo.rs

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas pokušao je, dosta nespretno i šturo, da svog brata Gojka, ali i sebe izvuče iza afere kupovine – prodaje luksuzne vile u ulici Jevrema Grujića, tvrdeći da "nikakve transakcije nije imao on niti njegov brat" u ovom poslu. 

Došli smo u posed zvaničnih dokumenata koje ukazuju da je firma "Comity Real Estate" čiji je prema zvaničnim podacima sa APR-a direktor Gojko Đilas direktno komunicirala i zaključila ugovor o prodaji gore pomenute vile.

Naime Gojko Đilas je kako se u ovom ugovoru navodi kao direktor lično je potpisao ugovor o prodaji vile (stambene zgrade, kao i parcele), što jasno dokazuje da je ipak brat Dragana Đilasa imao velikog udela u prodaji sporne nekretnine u jednom od najluksuznijem delu Beograda.

Dragan Đilas je, kada se pojavila ova afera za medije istakao da nije imao nikakav posao u vezi sa kupovinom i prodajom ovih nekretnina i placa.

– Nikakve finansijske ili bilo koje druge transakcije, niti bilo kakav kontakt sa direktorom "Krušika" ni ja ni moj brat nikada nismo imali – rekao je Đilas.

Dokaz o nekretnini
Dokaz o nekretnini, Foto: Objektiv

Podsetimo, kako je već pisano, a prema zvaničnim podacima sa APR, koji su i danas dostupni svima, Gojko Đilas direktor je firme i pravni zastupnik predsedništva firme "Comodos corporation", koja je registrovana na fiktivnim adresama u Delaveru, gde se registruju kompanije stranih državljana čiji je jedini cilj skrivanje tokova novca i izbegavanje plaćanja poreza u zemljama odakle potiču vlasnici.

Upravo je Gojko Đilas, kao direktor ove firme, sumnjivim novcem iz poreskog raja u Americi kupio vilu na Dedinju u Beogradu u ulici Jevrema Grujića broj 6, ali i građevinsko zemljište površine 1.083 metara kvadratnih, čija je vrednost više stotina hiljada evra.

U cilju da se do kraja izborimo za istinu u ovoj aferi o kojoj svi pričaju otišli smo korak dalje i utvrdili, da je danas vlasnik vile u ulici Jevrema Grujića firma "Comity Real Estate" čiji je direktor Gojko Đilas. To su takođe zvanični podaci koji su objavljeni na sajtu APR.

Iz toga proizilazi da je Gojko Đilas, kao direktor predstavništva firme "Comodos corporation", kupio gore pomenute nekretnine na Dedinju, a onda ih prebacio u vlasništvo nove firme "Comity Real Estate" čiji je i danas direktor.

U gore pomenutim podacima jasno se vidi da je Gojko u vreme kada je Dragan Đilas bio na vrhuncu svoje vlasti kao gradonačelnik Beograda vodio firmu u Srbiji, koja je bila registrovana u poreskom raju u Sjedinjenim Američkim Državama i tako sumnjivim novcem kupovao nekretnine i vile po Srbiji.

Posebno je zanimljivo to što su braća Đilas baš tu vilu putem posrednika ispod cene prodali bivšem direktoru Krušika Mladenu Petkoviću, i to baš uoči pokretanja lažne afere, čiji je krajnji cilj bio satanizacija najviših državnih funkcionera i njihovih porodica.

Povezane vesti

 • Korisnik: Mrgud Strašni
  29/11/2020 - 10:34
  A šta sad Đilaše.... Istina ispliva kad tad... Narod sve vidi i zna... Svaka tvoja buduća laž, sve će više i dublje da te baca u blato, a jednog dana, ako bog da osvanućeš u zatvoru.... Na duže vreme....
 • Korisnik: Dragan
  28/11/2020 - 20:52
  Za decu koja su plalala da im je otac lopov i Djilss je ronio gorke suze ,sta ce tek da radi za brata,dali sprema scenario. Koliko ce suza da prolije,sta rezija mora da radi da ga utesi ili kako da izazove toliko suza a cvek nezna da ljusti crni luka
 • Korisnik: Dragan
  28/11/2020 - 17:40
  Marinika borcu za pravdu gde se izgubi,sta bi sa firmama brace Djilas,kakve transakcije su radjene da se neplati porez Svuda si trcala i jurila koke i u krusik a sad si se sakrila u neki kokosinjac. Ajde junacino kazi nesto ko je kriv i krao po Krusiku
 • Korisnik: sasa
  28/11/2020 - 16:40
  Đilas, nasilnik i lopov bez premca..
 • Korisnik: branka met
  28/11/2020 - 16:22
  Najvažnije je otkriti početak, odakle mu lova da kupi sve te nekretnine. Dakle, poreklo kapitala kojim je osnovao ofšor kompaniju i odakle je stigao novac u tu kompaniju da bi vršio sve dalje transakcije, odnosno kupovinu nekretnina. Ostalo se vidi kroz pokazane papire. Nije li u pitanju klasično pranje para!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi