Protest
Printscreen
Protest

Printscreen

Protest, Foto: Printscreen

Veliki poštovalac i sledbenik Dragana Đilasa, predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović napravio je tešku početničku grešku i na društvene mreže okačio "najimpresivniju fotografiju sa sinoćnjeg protesta u Beogradu".

Pročitajte još:

Fotografija zaista oduzima dah, pokazuje impozantu moć subotnjih protesta i podgreva uporne tvrdnje predvodnika ovog skupa da se na ulicama našeg glavnog grada svake subote nalazi nekoliko desetina hiljada građana iako stručne policijske procene govore posve suprotno.

Ovaj prizor prosto vas poziva da izađete na ulicu i pridružite se nepreglednoj koloni svojih sugrađana, ali, nažalost, postoji jedna caka. Ova impresivna fotografija nije snimljena na ulicama Beograda.

Protest

Printscreen

Protest, Foto: Printscreen

Nažalost, ova fotografija je nastala na ulicama Francuske prestonice prošle godine, kada su građani Pariza i drugih gradova došli da dočekaju fudbalsku reprezentaciju Francuske, koja je pobedila na Svetskom prvenstvu u fudbalu.

Protest

Printscreen

Protest, Foto: Printscreen

Fotografije stranih portala načinjene prošle godine dovoljno govore i po ko zna koji put raskrinkavaju namere Đilasovog saveza da izazove nemire na ulicama našeg glavnog grada, predstavljajući građanima iskrivljenu sliku stanja u zemlji putem svojih medija i društvenih mreža.

Protest

Printscreen

Protest, Foto: Printscreen

Morao bi samo da upozori svoje poltrone da povedu ipak računa i makar malo inteligentnije sprovode svoje obmane jer ovako nas sve suviše otvoreno gaze i prave naivnim građanima za koje su spremni da poveruju da će prihvatiti njihovu suludu političku igru.

Istina je ipak "malo" drugačija od njihove percepcije, a mi nismo stado ovaca nego narod koji živi u uređenom demokratskom društvu i kome su dostupne sve informacije.

Čime smo mi zaslužili da nas prave ovolikim budalama i da to godinama traje?

Protest

Printscreen

Protest, Foto: Printscreen