Fasisti smeta narod koji iz Republike Srpske, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske i iz cele Srbije dolazi u Beograd

ALO.rs | vesti 2019-04-19 12:23:06 2019-04-19 12:23:06

Fašista Obradović pokazao je da mu smeta narod koji iz Republike Srpske, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske i iz cele Srbije dolazi u Beograd. Za Boška Obradovića oni ne postoje, za njega je demokratija mrtva ako je Beograd i cela Srbija puna života, radosti i veselja

Tanjug/Dimitrije Goll

 

 

Lider pokreta Dveri, simaptizer pokreta Dimitrija Ljotića, Boško Obradović oglasio se danas na svom Tviter nalogu novom provokacijom.

 

 

Naime, on je napisao: " Danas je demokratija umrla u Srbiji. Slava joj. Večeras će biti proglašen lični režim i ukinuta sloboda. Od sutra počinje etapa borbe za slobodu i demokratiju. Vlast nije normalna. Mi moramo biti i ostati normalni. Ali i odlučni da izguramo do kraja. Nema nazad! Samo ulica!

Ovim tvitom fašista Obradović pokazao je da mu smeta narod koji iz Republike Srpske, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske i iz cele Srbije dolazi u Beograd. Za Boška Obradovića oni ne postoje, za njega je demokratija mrtva ako je Beograd i cela Srbija puna života, radosti i veselja. Takođe evidentno je da je Obradović ponovo pozvao pristalice na nasilje pozivom da izađu ponovo na ulice.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Potsetimo, danas će u 18 sati na platou ispred Skupštine Srbije biti održan miting "Budućnost Srbije" na kome će se obratiti predsednik i premijerka Srbije Aleksandar Vučić i Ana Brnabić, ali i drugi govornici.

Dolazak na ovaj skup najavili su iz mnogih krajeva, iz Severne Makedonije, Republike Srpske, Crne Gore, a očekuje se da će na skupu biti preko 200.000 ljudi.

Expand player
Pogledajte više