Evo šta su dečaci iz razorenog hrvatskog sela poslali srpskom predsedniku! (FOTO)

Alo.rs/M.Ž. | vesti 2018-09-28 13:23:19 2018-09-28 13:23:19

Dirljivo!

Informer

Predsednik Aleksandar Vučić uručio je sigurno u svojoj karijeri mnogo poklona i zauzvrat dobio bezboj istih, ali poklon koji su mu poslala dva dečaka je nešto što će pamtiti ceo život

U okviru Regionalne letnje škole "Sveti Sava", 2017. godine mališane iz Hrvatske ugostio je predsednik Aleksandar Vučić.

Pročitajte još:

 

Među decom u poseti su bila i dva brata, Damir i Dario, koji žive u potpuno razorenom hrvatskom selu, Donji Kašić u Ravnim Kotarima.

Oni su prva i jedina rođena deca nakon povratka nekoliko meštana ovog kraja, a budući da nemaju drugare glavna igra im je fudbal po dalmatinskoj pržini u Zvezdinim dresovima.

Kada ih je predsednik ugostio, tom prilikom poklonio im je karte za utakmicu koja se igrala na Marakani, a izgleda da je taj momenat obeležio njihovu posetu!

Dario je želeo da se oduži predsedniku jer mu je ispunio san, da gleda uživo fudbalsku utakmicu Zvezde, pa mu je poslao dres iz svog sela!

U sklopu prve omladinske posete srpskom stanovništvu i mestima srpske kulture u Hrvatskoj u organizaciji Sanje Lakić, u septembru je ekipa posetila i dva dečaka Damira i Daria.

Poklonili su deci sportsku opremu, a oni su iskoristili tu priliku da predsedniku u znak zahvalnosti pošalju dres!

Expand player
Pogledajte više