SRBI ZA PUTINA SPREMAJU POSEBAN SPECIJALITET Evo šta će predsednik Rusije jesti i piti u Srbiji!

Predsednik Rusije Vladimir Vladimirovič Putin dolazi u posetu Srbiji 17. januara, a prema saznanjima biće ugošćen domaćinski srpskim specijalitetima i vinima, ali i jedno jelo se posebno sprema u čast prvog čoveka Kremlja.

Vladimir Putin, mjegov čovek trebao da kupi nekretnine
Vladimir Putin,  Foto: AP,Sergei Karpukhin

Predsedniku Rusije Vladimiru Putinu domaćin u Srbiji biće predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a pored toga što će se po 15. put sastati šef države prirediće i lepu gozbu za šefa Kremlja.

- Na meniju ispred Putina biće tradicionalna srpska jela i vina kao što su sarme, pite, ajvar, ljutenica i mnoga druga jela. Baš kao što na srpskim slavama izgleda trpeza biće to slučaj i sada. Pred šefa Kremlja biće iznešena najkvalitetnija srpska vina, ali i jela. Želja je da se tradicija Srbije na najbolji način predstavi Rusiji - otkriva dobro obavešten sagovornik iz protokola.

 

Prema njegovim rečima, jedno jelo biće specijalno spremano za Putina.

- Vladimir Putin obožava smuđa i on će biti specijalno spreman baš po volji predsednika Rusije - otkriva nam naš sagovornik.

Aleksandar Vučić, Vladimir Putin
Aleksandar Vučić, Vladimir Putin, Foto: AP/Yuri Kochetkov

Podsetimo u Beograd je već došlo oko 250 ruskih specijalaca koji spremaju "teren" za posetu Vladimira Putina Srbiji i ništa se ne prepušta slučaju.

- Sve je detaljno isplanirano, svaki korak predsednika Rusije i sve će proteći kako treba - kaže sagovornik.

Kako je planirano predsednik Rusije Vladimir Putin obratiće se i uživo srpskom narodu, a to će najverovatnije uraditi ispred Hrama Svetog Save kojeg će obići. Poseta Hramu nije čudna, ako se zna da su Moskva, a i lično Vladimir Putin odvojili mnoga sredstva za uređenje.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi