NIKADA GA NE BISTE PREPOZNALI! Evo gde je sin Slobodana Miloševića, kao da je u zemlju propao, a sada je iznenadio SVE!

Marko Milošević, sin Slobodana Miloševića, verovali ili ne, zamonašio se! Ovako glase informacije koje dolaze iz Rusije, za koje niko ne zna da li su samo plod bujne mašte ili se Slobin Marko zaista okrenuo duhovnom životu.

Slobodan Milošević, Marko Milošević, Mira Marković
Slobodan Milošević, Marko Milošević, Mira Marković, Foto: EPA/Anja Niedringhaus

Kako pišu pojedini mediji, u krugu bliskom familiji Milošević sve su jače glasine o navodmom odlasku Marka Miloševića u jedan od pravoslavnih ruskih manastira.

Slobin sin, nekadašnji vlasnik "Madone", Bambilenda, dečko koji je voleo brzu vožnju i noseći gajbice stekao imperiju, odlučio je da se zamonaši.

- Svi bliski prijatelji čuli su za ovu priču. Jedni tvrde da je stoprocentno tačna, drugi samo da je to još jedan napad na pokojnog Slobodana Miloševića - otkriva izvor blizak Miri Marković.

Mira Marković
Mira Marković, Foto: Profimedia

Prema njegovim rečima, Marko se zamonašio u jednom pravoslavnom manastiru u Rusiji, a sve priče onih koji to raznose potkrepljene su činjenicom da Marka dugo niko nije video ni čuo.

- Niko ne zna gde je i šta radi - kaže izvor.

Da bi potvrdili ili demantovali ove glasine novinari su okrenuli i suprugu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića Mirjanu Miru Marković. Na pitanje da li tačno da se Marko zamonašio, kratko je odgovorila:

- Ne želim o tim glupostima da razgovaram.

Vi porocenite šta ovaj odgovor znači i da li je po ovo još jedna od lažnih vesti ili će biti po onoj narodnoj: "Gde ima dima ima i vatre".

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi