Aleksandar Vučić
Printscreen
Aleksandar Vučić

Printscreen

Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je na zajedničkoj konferenciji sa predsednikom Severne Makedonije Stevom Pendarovskim da nije siguran šta EU želi sa Zapadnim Balkanom.

Vučić je dodao da je neizvesna i sama sudbina EU.

- Ako me pitate li me da li sam siguran da oni u Briselu znaju šta će sa sobom i sa nama - reći ću vam da nisam siguran šta žele. Ko god bi vam nešto drugo rekao lagao bi vas. Ja sam to Zoranu (Zaevu) govorio kad smo imali večeru u Novom Sadu. Edi (Rama) je znao da sam u pravu, a Zaev me gledao k'o da sam flipnut kad sam mu rekao da neće da mu otvore pregovore. Bio sam u pravu - ispričao je predsednik.

Vučić izvadio dokaze: Ta firma, tu radi mama od ovog Obradovića, sve je povezano sa vlasnikom medija u Srbiji koji su navijali za moju smrt!

AUTOR: Alo!; D.K. DATUM I VREME: 21.11.2019. 21:23 - 21.11.2019. 21:33 Pale maske! Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug Na pitanje novinara o vesti da je srpsko oružje prodavano Ukrajini za rat protiv Rusije, predsednik Vučić je pokazao dokumentaciju i fotografije koje su otkrile neverovatnu istinu! - Za ljude koji nisu čuli...

Vučić je izrazio sumnju u značaj otvaranja pregovora čak i da je odgovor iz Brisela bio pozitivan za Severnu Makedoniju i Albaniju.

- Hvalili biste se par dana i to vam ne bi donelo ništa - rekao je Vučić i upitao:

- A šta sa Srbijom, šta sa Crnom Gorom, BiH?!