Edi Rama je znao da sam u pravu, Zaev nije verovao!

Alo.rs | vesti 2019-11-22 12:45:10 2019-11-22 12:45:10

Neizvesna i sama sudbina EU

Printscreen

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je na zajedničkoj konferenciji sa predsednikom Severne Makedonije Stevom Pendarovskim da nije siguran šta EU želi sa Zapadnim Balkanom.

Vučić je dodao da je neizvesna i sama sudbina EU.

- Ako me pitate li me da li sam siguran da oni u Briselu znaju šta će sa sobom i sa nama - reći ću vam da nisam siguran šta žele. Ko god bi vam nešto drugo rekao lagao bi vas. Ja sam to Zoranu (Zaevu) govorio kad smo imali večeru u Novom Sadu. Edi (Rama) je znao da sam u pravu, a Zaev me gledao k'o da sam flipnut kad sam mu rekao da neće da mu otvore pregovore. Bio sam u pravu - ispričao je predsednik.

Vučić izvadio dokaze: Ta firma, tu radi mama od ovog Obradovića, sve je povezano sa vlasnikom medija u Srbiji koji su navijali za moju smrt!

AUTOR: Alo!; D.K. DATUM I VREME: 21.11.2019. 21:23 - 21.11.2019. 21:33 Pale maske! Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug Na pitanje novinara o vesti da je srpsko oružje prodavano Ukrajini za rat protiv Rusije, predsednik Vučić je pokazao dokumentaciju i fotografije koje su otkrile neverovatnu istinu! - Za ljude koji nisu čuli...

Vučić je izrazio sumnju u značaj otvaranja pregovora čak i da je odgovor iz Brisela bio pozitivan za Severnu Makedoniju i Albaniju.

- Hvalili biste se par dana i to vam ne bi donelo ništa - rekao je Vučić i upitao:

- A šta sa Srbijom, šta sa Crnom Gorom, BiH?!

 

Expand player
Pogledajte više