Đukanovićevi žandari uhapsili glavnog urednika IN4S, maltretirali ga, pa tražili od njega NAJGORU moguću stvar! ALO.RS EKSKLUZIVNO! ZAPISNIK SA SASLUŠANJA!

Alo.rs/M.Č. | vesti 2019-07-17 20:16:45 2019-07-17 20:16:45

Crnogorska policija privela je glavnog urednika podgoričkog portala IN4S Gojka Raičevića. Njemu je uručenpolicijski poziv za saslušanje u prostorijama Uprave policije.

Youtube/Printscreen

* Milovi žandari tražili od Gojka da oda izvor informacija

* Nakon višesatnog pritiska, nije popustio

* Raičević poslao poruku nakon torture 

 

Poziv dolazi nakon što je ovaj portal u poslednje vreme objavio više audio zapisa razgovora bivšeg ambasadora SCG u Moskvi Milana Roćena sa sagovornicima.

Alo.rs je došao u posed zapisnika sa saslušanja urednika srpskog portala IN4S Gojka Raičevića koga je danas privela crnogorska policija zbog objavljivanja audio snimaka na kojima su razgovori najviših državnih funkcionera Crne Gore, predstavnika bivše vlasti u Srbiji, biznismena i drugih javnih ličnosti.

Policija je od Raičevića tražila da pogazi sva pravila profesije i otkrije im kako je došao do snimaka, kako su oni nastali, da li poseduje još snimaka, ko ih je okačio na "jutjub"... Raičević je do kraja ostao odan vrednostima i pravilima novinarske profesije i nije popustio pod pritiscima sračunatim da od njega naprave policijskog doušnika.

Umesto odgovora urednik najčitanijeg srpskog portala van Srbije još jednom je ponovio da se neće odazivati na pozive policije koja već četiri godine nije pronašla ko su ljudi u policijskim uniformama koji su ga napali dok je vršio novinarski zadatak. Dodao je da Đukanovićev režim može i fizički da ga ukloni ali će sve do tada ostati odan borbi za slobodu i zahtevati da se pronađu počinioci napada na njega.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

Expand player
Pogledajte više