Đuka zaratio s Tamarom zbog engleskog!

D. Ramadani | vesti 2017-09-06 16:16:01 2017-09-06 16:16:01

Potpredsednica DS-a pokušala da ponizi poslanika SNS-a!

Petar Marković

Tamara Tripić isprozivala je Vladimira Đukanovića zbog gramatičkih grešaka koje je napravio u tekstu koji je pisao na engleskom jeziku! On joj je poručio da engleski jezik još usavršava i priznao da ponekad napravi pokoju gramatičku grešku!

Naime, Tripićeva je na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter ismevala poslanika Đukanovića.

- Gugl translejt nije dovoljan za tekstove na engleskom, verujte, nije dovoljan! - napisala je ona i objavila tekst na engleskom koji je pisao Đukanović i označila koje je greške napravio.

Poslanik SNS-a Vladimir Đukanović je za “Alo!” istakao da se gorko kaje što na vreme nije učio engleski.

- Nikada ne koristim gugl translejt! Moram da priznam da se sada gorko kajem što sam dok sam bio mlađi izbegavao da učim engleski jezik, već sam to radio samouko, putem filmova. Priznajem da možda gramatički ne umem lepo da napišem, uostalom, nisam Englez, rođen sam u Srbiji. Nažalost, engleski nisam učio u mlađim danima, ali se sada trudim da ga naučim - kazao je on.

- Razgovaram sa strancima, koji mi nikada ništa nisu zamerili. Naprotiv, dešavalo se da mi pomognu, da me ponekad i isprave. Izvinjavam se velikim “Englezima” u Srbiji i onim “savršenim poznavaocima” engleskog jezika što oni to tako dobro znaju i što, eto, imaju potrebu da me ismevaju na društvenim mrežama, ali dobro - rekao je on.

Upitan da prokomentariše to što ga je potredsednica Demokratske stranke ismevala, on je naveo da se, izgleda, problemi kriju u kompleksima.

- Zato što su to iskompleksitrani ljudi. Inače, ja sam Linkedin otvorio da bih komunicirao sa strancima. Ne stidim se da kažem da ne znam savršeno engleski jezik, za razliku od mnogih koji ne znaju da beknu, a hvale se da ga tečno govore. Nisam kao neki od njih kojima su tate i mame mogle da plaćaju školovanje po Engleskoj i Americi i koji su svako leto provodili tamo - poručio je narodni poslanik.

Expand player
Pogledajte više