SRPSKI POLITIČARI SE UKLJUČILI U "IZAZOV DESET GODINA" Đuka je imao 40 kilograma više, a tek Šapića da vidite! (FOTO)

„Izazov 10 godina“ potpuno je pokorio planetu, a svoju popularnost stekao je na društvenim mrežama.

Vladimir Đukanović Đuka
Vladimir Đukanović Đuka, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Ovaj izazov sastoji se u tome da na neku od društvenih mreža postavite svoju fotografiju koja je nastala pre deset godina, a veliki broj učesnika se odlučuje da pored svoje fotografije iz 2009. postavi i neku nedavno nastalu fotografiju.

„Alo!” je izazvao naše političare koji su pored fotografija za naš list otkrili koliko se njihov život promenio tokom protekle decenije.

Vladimir Đukanović
Vladimir Đukanović, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Narodni poslanik Vladimir Đukanović kaže za naše novine da se njegov život drastično promenio.

Vladimir Đukanović - 2009
Vladimir Đukanović - 2009, Foto: Privatna arhiva

- Pre deset godina moj život se svodio na kafanu, muziku i Crvenu zvezdu. U međuvremenu, sve se promenilo. Ne pijančim po kafanama, oženio sam se i dobio troje dece. Takođe, batalio sam izlaske, postao sam narodni poslanik, advokat i smršao sam 40 kilograma. I ranije sam bio vernik, ali sam sada daleko više posvećen Crkvi, te nedeljom obavezno prisustvujem liturgiji s porodicom - kazao je on i dodao da je Zvezda i dalje tu, te sada svoju decu redovno vodi na stadion.

 

- Ono što je ostalo isto jeste moje političko opredeljenje i to što se zajedno s Aleksandrom Vučićem, liderom SNS-a i predsednikom Srbije, borim za političku ideju koju nosim u srcu - kazao je on.

Aleksandar Šapić
Aleksandar Šapić , Foto: Tviter

Aleksandar Šapić, predsednik Opštine Novi Beograd i lider SPAS-a, kazao je za „Alo!” da se njegov život potpuno promenio u protekloj deceniji.

- Pre deset godina, tačnije u maju 2009. godine, završio sam svoju vaterpolo karijeru. Nedugo nakon toga ušao sam u politiku, a 2010. sam postao zamenik gradonačelnika Beograda. U međuvremenu, oženio sam se i postao otac. Sin Maksim sada ima pet i po godina, a mlađi Fedor ima tri - kazao je Šapić.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi