Đuka je imao 40 kilograma više, a tek Šapića da vidite! (FOTO)

D.Ramadani | vesti 2019-01-21 18:08:09 2019-01-21 18:08:09

„Izazov 10 godina“ potpuno je pokorio planetu, a svoju popularnost stekao je na društvenim mrežama.

Alo!/ Dejan Briza

Ovaj izazov sastoji se u tome da na neku od društvenih mreža postavite svoju fotografiju koja je nastala pre deset godina, a veliki broj učesnika se odlučuje da pored svoje fotografije iz 2009. postavi i neku nedavno nastalu fotografiju.

„Alo!” je izazvao naše političare koji su pored fotografija za naš list otkrili koliko se njihov život promenio tokom protekle decenije.

Narodni poslanik Vladimir Đukanović kaže za naše novine da se njegov život drastično promenio.

- Pre deset godina moj život se svodio na kafanu, muziku i Crvenu zvezdu. U međuvremenu, sve se promenilo. Ne pijančim po kafanama, oženio sam se i dobio troje dece. Takođe, batalio sam izlaske, postao sam narodni poslanik, advokat i smršao sam 40 kilograma. I ranije sam bio vernik, ali sam sada daleko više posvećen Crkvi, te nedeljom obavezno prisustvujem liturgiji s porodicom - kazao je on i dodao da je Zvezda i dalje tu, te sada svoju decu redovno vodi na stadion.

Pročitajte još:

 

- Ono što je ostalo isto jeste moje političko opredeljenje i to što se zajedno s Aleksandrom Vučićem, liderom SNS-a i predsednikom Srbije, borim za političku ideju koju nosim u srcu - kazao je on.

Aleksandar Šapić, predsednik Opštine Novi Beograd i lider SPAS-a, kazao je za „Alo!” da se njegov život potpuno promenio u protekloj deceniji.

- Pre deset godina, tačnije u maju 2009. godine, završio sam svoju vaterpolo karijeru. Nedugo nakon toga ušao sam u politiku, a 2010. sam postao zamenik gradonačelnika Beograda. U međuvremenu, oženio sam se i postao otac. Sin Maksim sada ima pet i po godina, a mlađi Fedor ima tri - kazao je Šapić.

 

Expand player
Pogledajte više