Državni vrh naše zemlje na samitu u Tirani! Svima je poslata jasna poruka!

Tanjug/Alo.rs/M.Ž. | vesti 2019-05-02 16:57:07 2019-05-02 16:57:07

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će već tokom naredne nedelje nastaviti važne diplomatske kontakte i učestovati na samitu u Tirani u okviru procesa Brdo Brioni 8. i 9. maja, preneo je direktor Kancelarije Vlade Srbije za KiM Marko Ðurić

Tanjug

Ðurić je naglasio da će ti sastanci biti još jedna prilika da Srbija pokaže svoju opredeljenost za građenje normalnih odnosa u regionu.

 

VUČIĆ NAPADNUT U BERLINU! Dačić izneo šokantne detalje: To je samo priprema, sledi nešto mnogo gore! Svim silama kreću na Srbiju!

Istakao je da su ti sastanci od izuzetnog značaja za ukupan međunarodni položaj Srbije.

- I oni će biti još jedna prilika da Srbija iskaže jasnu rešenost i opredljenost za građenje normalnih odnosa u regionu, ali i da pošalje snažnu i kontinuiranu poruku svim činiocima u međunarodnoj zajednici da interese Srba na KiM ne može da gazi bilo ko i da interese Srbije u dijalogu sa Prištinom ne može da gazi bilo ko - naveo je Ðurić.

"POSTALO JE JASNO SVE ŠTO SE KRILO ISPOD ŽITA" Predsednik otkrio šta se dešavalo na sastancima u Berlinu: Iznenadili smo se oštrinom napada na Srbe!

On je istakao da je, pre svega, potrebno da se radi na primeni onog što je ranije dogovoreno, kao što su sporazum CEFTA iz 2006. i drugi sporazumi da bi se stvorili bilo kakvi preduslovi za napredak u dijalogu.

Expand player
Pogledajte više