Dragan Đilas pozitivan na korona virus?!

Alo.rs/ Objektiv/ M. G. | vesti 2020-04-01 22:34:44 2020-04-01 22:34:44

Lideri pokreta, nakon što su saznali da je Ponošu potvrđen koronavirus, odlučili su da se izoluju i prate simptome

Alo!/Marko Metlaš

Naime, kako je medijima potvrđeno iz vrha Narodne stranke, nekadašnji načelnik Generalštaba Vojske Srbije Zdravko Ponoš i njegova supruga pozitivni su na koronavirus. Oni su smešteni na Infektivnu kliniku, gde je u toku lečenje. Ponoš se navodno nekoliko dana nije dobro osećao, imao je više simptoma virusa, pa se javio lekarima.

Lideri pokreta, nakon što su saznali da je Ponošu potvrđen korona virus, odlučili su da se izoluju i prate simptome, među kojima je i Boško Obradović.

Kako je i potvrdio za pojedine medije, jedan od lidera SzS išao je na pregled na Infektivnu kliniku, gde su mu savetovali kućnu izolaciju u kojoj se nalazi od 20. marta.

Kako je period inkubacije dve do četiri nedelje, a konferencija je održana 17. marta, Đilas i ostali su i dalje u opasnosti da su se zarazili korona virusom. Misteriozno nepojavljivanje Dragana Đilasa zadnja četiri dana u javnosti, kao i izostanak njegove aktivnosti na društvenoj mreži Tviter, podgrevaju spekulacije da je lider SZS-a pozitivan na korona virus.

Expand player
Pogledajte više