Marinika Tepić
Tanjug
Marinika Tepić

Tanjug

Marinika Tepić, Foto: Tanjug

Tepićeva je postavila pitanja policiji i tužilaštvu povodom ovog događaja, indirektno ih optužujući za saučesništvo u ovom slučaju brutalnog nasilja.

Potom, je, bez ikakvog dokaza nastavila sa napadima na porodicu predsednika Vučića, ondosno njegovog brata Andreja.

- Biće da su grad Novi Sad i PU Novi Sad instrumentalizovani od bratije Vučića, a u prvom redu v. d. Andreja Vučića, koji se predstavlja kao gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević - rekla je Tepićeva i tako stavila do znanja građanima Srbije da tužilaštvo i policija u ovoj zemlji treba da odgovaraju njoj i njenom partijskom šefu Đilasu, te da oni treba prvi da budu obavešteni o istragama koje se vode.

Naravno, ovo zamišljanje da su iznad ostalih građana Srbije, praćeno je napadima na porodicu Vučić, što se ne dešava prvi put.

Podsetimo, Marinika Tepić već je optuživala Vojsku Srbije da se na njihovom poligonu u Moroviću uzgaja marihuana, a kada je dokazano da se tamo uzgajaju koke nosilje, naprasno je zaćutala sa svojim optužbama bez dokaza.

Međutim, to je nije sprečilo da nastavi sa kampanjom laži, jer za sve izrečeno nikada nije odgovarala niti preuzela odgovornost za obmanjivanje javnosti.

Tako je i sada slučaj prebijanja mladića u Novom Sadu, volšebno, u đilasovskom stilu, povezala sa porodicom Vučić.

Ovakvi napadi nisu strani ovoj političkoj opciji, pa su se tako na meti đilasovaca našli, pored Andreja i deca predsednika Srbije, Danilo, Milica, pa čak i trogodišnji sin Vukan.

Bezobzirna kampanja obmane se nastavlja. Dokazi, naravno, ne postoje, ali Đilasu i Mariniki, to nikada nije ni bilo potrebno, sve što rade izgrađeno je na laži.

Pročitajte još:

Komentari (1)

Dragan

17.09.2020 07:22

Pa zasto tada protiv Marimike nije pokrenut postupak zbog ocigledne sirenje dezinformacije i lazi. Sto vojska nije tuzila Mariniku i sad bi razmislilaa kad bi nesto trebala da pokrene. Sada treba nju tuziti jel cvr sto je preduzela za ptebojanje nije podnela nojedan dokaz.