Đilas i Radulović
Youtube/Printscreen
Đilas i Radulović

Youtube/Printscreen

Đilas i Radulović, Foto: Youtube/Printscreen

Na društvenoj mreži Tviter razbuktao se pravi verbalni rat između predstavnika opozicionih stranaka. Ovog puta između Saše Radulovića iz "Dosta je bilo" i Dragana Đilasa iz Stranke slobode i pravde.

Pročitajte još:

Đilas je najpre "potkačio" Radulovića objavom sledeće sadržine:

- Saša Radulović je zaboravio da kaže da je u "vreme Kurte" on bio stečajni upravnik, a ja sam se bavio biznisom, potom bio i gradonačelnik koji je na svoje ime dobio 36% glasova i uspešno vodio košarkaški savez - napisao je Đilas u tvitu.

Potom je usledio odgovor lidera "Dosta je bilo".

- Mislim da ti nije pametno da porediš svoju karijeru sa mojom. Jer u mojoj nema partokratije i burazerske ekonomije. Dok sam bio stečajni upravnik radio sam sa Vericom Barać i na 24 sporne privatizacije. Zato bolje nemoj - odgovorio je Radulović, a onda dodao:

- Ja recimo nikada nisam kontrolisao medije, imao zaposlenog Dragana J. Vučićevića u Press-u, pomagao Vučiću da reši Pravdu i niti danas organizujem napade na opozicione lidere preko "medija".

Prethodno je Radulović napisao: 

- Pre četiri meseca svi mediji, cela opozicija, cela "elita" je vikala: "Šta me briga za Ustav i državni udar, važan je virus", odmah je usledila Đilasova kontra:

- I da, mislim da o tome treba govoriti svaki dan kako bi se sačuvali životi ljudi. I za kraj, nikog ne teramo da bude deo ujedinjene opozicije Srbije. Poštujem svakog ko se bori protiv Vučića - napisao je Đilas.

Preporučujemo: