Oterati Kona po svaku cenu

Alo.rs | vesti 2020-04-16 14:54:13 2020-04-16 14:54:13

Lider Saveza za Srbiju, tajkun Dragan Đilas, zaslepljen mržnjom prema Aleksandru Vučiću i aktuelnoh vlasti, ostrvio se danas na jednog od naših najboljih epidemiologa, člana Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa, doktora Predraga Kona.

Alo!/Rajko Ristić/Tanjug/Dušan A

Komentarišući gostovanje doktora Kona na televiziji Hepi, Đilas je između ostalog rekao:

- Ja sam šokiran onim što je doktor izgovorio... Doktore, šta se dešava sa vama? Kako možete da prihvatite mantru da je za sve kriv narod koji nije bio disciplinovan i nije poštovao ono što mu se kaže... Rekli se da bismo bez podrške ove vlasti i predsednika lično mi bili u katastrofalnoj situaciji... O kakvoj podršci ove vlasti vi govorite? Šta je to ova vlast uradila? Šta to vi podržavate?

Đilas, koji je izgleda u međuvremenu postao ekspert za medicinu, pa zamera doktoru Konu zbog mera koje su on i njegove kolege doneli kako bi Srbija podnela što manje žrtve tokom pandemije korona virusa.

A najviše ga boli što doktor Kon poštuje svoju državu i ističe značaj podrške koju su stručnjaci imali u suzbijanju epidemije korona virusa.

Ubrzo potom, oglasio se i advokat Vladimir Todorić, poznat po naklonjenosti Đilasu i njegovoj koaliciji okupljenoj u Savezu za Srbiju.

- Ovo je lekar kome je 557 kolega do danas zaraženo - rekao je Todorić za Kona.

Povodom sramnog Đilasovog napada na doktora Predraga Kona oglasio se na Tviteru i direktor CEBEF-a Damir Handanović.

- Sramota! Prebogati lezilebović Đilas dao je sebi za pravo da napada najbolje medicinske stručnjake koje Srbija ima. Ostrvio se na dr.Kona, koji spasava živote po Srbiji. Verovatno je Đilas nervozan zato sto po ovakom lepom vremenu nema gde da pije kapućino. Bednik - kaže Handanović.

Posle svega, potpuno je jasno da će se borba za živote građana Srbije za neke biti prilika za političke poene, a nema sumnje da je cilj jasan, oterati Kona po svaku cenu, a prava meta je Vučić.

Expand player
Pogledajte više