Milorad Grčić
Privatna arhiva
Milorad Grčić

Privatna arhiva

Milorad Grčić, Foto: Privatna arhiva

Vršilac dužnosti direktora EPS Milorad Grčić zapitao se na svom Tviter profilu "dokle će više Đilas i njegovi pretiti" porodici predsednika Aleksandra Vučića kao i da im je "slast da napadaju decu".

- Što Nogo govori Đilas misli. Dokle će više Đilas i njegovi pretiti i ljagati Vučićevu porodicu i Vučića? Posebno im je slast da napadaju decu. Ovo je dno dna - napisao je Grčić u objavi na svom Tviter profilu.

Milorad Grčić komentarisao uvrede upućene predsedniku

printskrin

Milorad Grčić komentarisao uvrede upućene predsedniku, Foto: printskrin

Pročitajte još:

Komentari (6)

Ana

26.11.2020 12:37

Predsednik države niko ne može da preti tako a porodica je posebna priča tu nema nikakvog razgovora o pretnjama. Ovome se mora stati na put.

Mila

26.11.2020 12:57

Prevršili su svaku meru i Nogo i Đilas i cela žuta klapa. Sram ih bilo.

Dragan

26.11.2020 15:09

Pa jel je taj ķriminalac uhapsen ,gde su ti specijalci hapsite te teroriste od nalogodavacs pa svi koji imaju ucesce. Nogo je ttebao vec odavno da bude uhapsen,kao pokretac napada na skupstinu Da je neko tako izjavio za predsednika na zapadu vec bi i presuda bila procitana. Dosta tolerancije hapsite kriminalce a ne samo obicne pijane ljude.

NEŠA

26.11.2020 15:19

Kad je neko ljubomoran na nečiji uspeh onda gleda na sve načine da ga saplete.

Dragan

26.11.2020 15:39

Zmate ko pteti imate snimak sve pozrebno za privodjnje,pa sta cekate uhapsite tog mafijasa ,dali je NOGO ili neko drugiuhapsite ili vratite narodu plate kojie primate,niste ih zasluzili oli zovite policiju iz Rumunije,Francuske bi ste nesposobni,vi samo da hapsite pijane vozace,i bracne razmirice. Djaba drzava ulaze narodne pare za vas NESPOSOBNA POLICIJO

Batica

27.11.2020 01:03

Ko je ovaj Grčić? Zar je uopšte bitno šta kaže neki četvrti pomoćnik zamenika portira fabrike viskoze??