Milena Ivanović
Printscreen
Milena Ivanović

Printscreen

Milena Ivanović, Foto: Printscreen

Ova četvorica su, za uzvrat, doneli novinarima venac, simbolično na taj način sahranjujući ovu profesiju.

Pročitajte još:

 

Supruga tragično nastradalog Olivera Ivanovića, Milena, gostovala je u jednosatnoj specijalnoj emisiji na TV Pink dok je pomenuta četvorka ispred, na trotoaru, polagala venac sa slikom ubijenog lidera Građanske inicijative SDP.

Ivanovićeva je osudila ponašanje pojedinih lidera opozicije koji su nosili sliku njenog supruga i polagali venac ispred zgrade televizije, rekavši da je strašno što se nastavlja zloupotreba njegovog lika i dela.

Milena Ivanović

Printscreen

Milena Ivanović, Foto: Printscreen

- Ovo doživljavam kao uvredu i smatram da se pravda i istina traže na drugačiji način – ocenila je Ivanovićeva. Ona je poručila da ovo nije pravi način na koji se dolazi do istine i da ovako odmažu da se do nje uopšte dođe.

Milena Ivanović je rekla da to što je SzS danas radio, nije način da se dođe do istine.

- Odmažu svima nama koji želimo do istine da dođemo, nije u redu, treba da postave crvene linije preko kojih se ne ide. Mi od početka nemamo informacije sem raznoraznih spekulacija, svi mi da se angažujemo i dođemo do istine, možda i gora situacija od onoga što se Oliveru desilo je ta što se zloupotrebljava Oliver i što se onemogućava da se dođe do istine - kaže Ivanovićeva.

Pročitajte i ovo:

 

Kaže da to što rade nije način da se do istine dođe, te da ni ne misle na Olivera, već na sebe.

- Svi oni daju sebi za pravo da govore koliko su ga voleli i poštovali. Evo i danas sam doživela niz uvreda na svoj račun, ali to mene neće da spreči da dođem do istine, neće me sprečiti da pronađem onog ko je mom Bogdanu oduzeo oca. Ja govorim samo istinu i to dugujem Oliveru i svom sinu - kaže Ivanovićeva.

Protest u Beogradu

Privatna arhiva

Protest u Beogradu, Foto: Privatna arhiva

Kako kaže, bila je uz svog muža u najtežim godinama.

- Svačije je pravo da dođe na grob i to je u redu, ali ne možete mene da slažete, zato što sam sa Oliverom bila u najtežim godinama njegovog života i znam šta mu se sve dešavalo i kada je izašao iz zatvora i kada se kandidovao - kaže ona.