STRAŠAN SKANDAL NA N1! Dok Srbija tuguje i obeležava dan sećanja na žrtve Oluje, USTAŠE SLAVE! U udarnom terminu emitovali stravičnu poruku kojom se raduju našoj teškoj tragediji!

Danas se navršava 24 godine od hrvatske vojno-policijske akcije „Oluja“, u kojoj je iz svojih domova proterano preko 250.000 krajiških Srba. Dok Srbija tuguje i obeležava dan sećanja na žrtve, ustaše slave! I to na televiziji N1!

N1 tv
N1 tv, Foto: Alo.rs

* Televizija N1 slavi Oluju

* Objavili skandaloznu poruku u udarnom terminu

* U "Oluji" život je izgubilo ili se vodi kao nestalo više od 2.000 ljudi

 

Televizija N1 emitovala je strašnu poruku u udarnom terminu koja glasi "Počela oslobodilačka akcija "Oluja". Svaki dalji komentar na to je suvišan! 

UŽIVO CRNA POVORKA ISPRED KRUŠEDOLA! Srbija se seća POGINULE BRAĆE, očekuje se obraćanje predsednika Vučića! (VIDEO)

Da je pomenuta televizija srbomrzačka uverili smo se nebrojeno puta, a ovo je jedan od najgorih primera ustaštva do sada. 

U "Oluji" život je izgubilo ili se vodi kao nestalo više od 2.000 ljudi, a sećanje na desetine kilometara dugu kolonu onih koji su u Srbiju stigli preko Bosne i Hercegovine i danas svedoči o jednom od najmasovnijih egzodusa na ovom podneblju, saopštio je Komesarijat za izbeglice.

STEFANOVIĆ O "OLUJI" Najteže etničko čišćenje u Evropi od Drugog svetskog rata! Ponosan sam što Srbija ima snage da traži pravdu i istinu!

Od početka ratova na prostorima SFRJ 1991. godine, u Srbiji je utočište potražilo 610.000 Srba iz Hrvatske i BiH, od kojih danas status izbeglice iz Hrvatske ima još oko 18.000.

Oluja
Oluja, Foto: EPA/Daniel Kasap

Iako je prošlo više od dve decenije, brojni pokušaji uspostavljanja klime poverenja u regionu nisu dali mnogo rezultata. Hrvatska 4. avgust slavi kao dan pobede, dok Srbi pale sveće oplakujući žrtve i tugujući za izgubljenim domovima.

 BONUS VIDEO: Ramuš Haradinaj će biti osuđen na doživotnu robiju?!

 

 

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi