NEMANJA JOKSIMOVIĆ MUČKI NAPADNUT! Dohvatili ga na Trgu Republike! Čovek jedva priča, gurali ga i vukli! Horor na ulicama Beograda!

U Čika Ljubinoj ulici, u centru grada, došlo je do nemilog incidenta.

Marko Bastać, Nemanja Joksimović
Marko Bastać, Nemanja Joksimović, Foto: Grad Beograd

* Na renoviranom i jutros otvorenom za pešake i saobraćaj Trgu republike u centru Beograda, u toku prepodneva došlo je do incidenta

* Glavni akter bio je predsednik opštine Stari grad Marko Bastać, kojem ovo nije prvi incident ovog tipa

* Jedan odbornik SNS-a je fizički napadnut

Predsednik Opštine Stari Grad Marko Bastać danas je u prepodnevnim časovima sa svojim pristalicama na novo otvorenom Trgu Republike grubo fizički napao odbornika SNS Nemanju Joksimovića.

 

- Negde oko 11. 15 časova okupili smo se da obeležimo otvaranje Trga Republike i prvu vožnju Vrabac servisa koji će besplatno prevoziti građane... Ubrzo su pristigle pristalice Saveza za Srbiju predvođene Markom Bastaćem i šefom odborničke grupe SZS-a u Skupštini Grada Beograda Nikolom Jovanovićem. Prepoznao sam ista ona lica, iste ljude koji su mesecima maltretirali radnike na Trgu i onemogućavali ih da obavljaju radove - priča za Alo.rs Joksimović koji je ubrzo i sam napadnut.

Marko Bastać, Nemanja Joksimović
Marko Bastać, Nemanja Joksimović, Foto: Grad Beograd

- Bacali su dimne bombe, maltretirali građane i novinare. Stao sam ispred njih i pitao ih zašto to rade i dokle će više da nas maltretiraju?! U tom trenutku su poludeli! Bastać je krenuo da mi se unosi u lice, da me gura, a njegovi hulgani da me vuku! - kaže Joksimović za Alo.rs, vidno potresen i zadihan.

Marko Bastać, Nemanja Joksimović
Marko Bastać, Nemanja Joksimović, Foto: Grad Beograd

Podsetimo, na rekonstruisanom Trgu Republike koji je danas otvoren, sukobili su se predstavnici i pristalice Saveza za Srbiju i Srpske napredne stranke.

Marko Bastać, Nemanja Joksimović
Marko Bastać, Nemanja Joksimović, Foto: Grad Beograd

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Bane
  31/08/2019 - 15:18
  Svakim danom opozicija, ponašanjem svojih tupavih predstavnika, gubi glasove.
 • Korisnik: sara
  31/08/2019 - 14:17
  Gorila Bastać misli da je Opština Stari Grad njegova prčija!!!!. Nisam stranački opredeljena, ali ne podnosim ovog nasilnika, koji je ljubomoran na sve što je do sada urađeno!!!.
 • Korisnik: milojkoludi
  31/08/2019 - 14:06
  Kada će ovo divljanje po gradu prestati? Čime god su nezadovoljni, protiv čega god da protestuju ne znači da trebaju divljati kao da su iz kamenog doba pristigli u grad.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi