Budućnost Srbije u Beogradu
Tanjug
Budućnost Srbije u Beogradu

Tanjug

Budućnost Srbije u Beogradu, Foto: Tanjug

Predsednik Predsedništva BiH Milorad Dodik je rekao da je došao da isporuči ljubav koju građani Republike Srpske imaju prema Srbiji.

- Srbija je ono što je garancija naše stabilnosti i budućnosti. Ova Srbija i olupljanje je odgovor na pitanja koja je bilo ko postavio Srbji, tražeći odgovore šta se tu dešava. Možete da budete protiv valsti, ali ne možete da budetet protiv Srbije – naveo je Dodik.

Budućnost Srbije

Alo

Budućnost Srbije, Foto: Alo

Kako dodaje, Srbija mora da da snagu predsedniku Vučiću, a ne da tu snagu oduzima

PROČITAJ JOŠ:

- Ovo je veličanstveni prizor koji govori o jedinstvu Srba. Došao sam da isporučim ljubav iz Republike Srpske za srpski narod i rukovodstvo, koja stalno jača!

Peter Sijarto, Aleksandar Vučić, Milorad Dodik, Ivica Dačić

Predsedništvo Srbije

Peter Sijarto, Aleksandar Vučić, Milorad Dodik, Ivica Dačić, Foto: Predsedništvo Srbije

- Republika Srpska nije dozvolila da BiH prizna Kosovo. I mi kažemo glasno i jasno: nećemo u NATO! Mi smo svoju odluku doneli i mi ćemo pratiti Srbiju!

PREPORUČUJEMO:

- Srbija je zemlja u koju smo mi zagledani. Hvala Vučiću što je pokrenuo mnoge projekte u Srpskoj! Hvala gospodinu Vučiću za nešto posebno: rođen sam ispod Kozare, nedaleko je Jasenovac. Tamo nas je pobijeno preko 500 hiljada. Bivši komunistički režim nam nije dao da se o tome priča. Kada sam pre 10 godina dolazio da to obeležimo na pravi način, ovde u Beogradu su mi tada rekli da to nije dobro, da je bolje da "ne vređamo Hrvate". Kada sam prvi put pričao s Vučićem, odmah je rekao: idemo u to! - kazao je Dodik.

Budućnost Srbije

Alo

Budućnost Srbije, Foto: Alo

- Danas jasno izražavam podršku Srbiji i njenom rukovodstvu! Ovo je veličanstvena slika o kojoj ću svedočiti ceo život! Hvala Srbiji koja je moćna i jaka, okrenuta miru i slozi! Neka živi Republika Srpska, neka živi Srbija, i neka živi srpska sloga - završio je Dodik.

Budućnost Srbije u Beogradu

Tanjug

Budućnost Srbije u Beogradu, Foto: Tanjug

Miting je počeo izvođenjem srpske himne. U istom redu, odmah pored Vučića, sa njegove desne strane bili su Srbi sa Kosova, a sa njegove leve strane predsedavajući predsedništva BiH Milorad Dodik.

Na skupu u okviru kampanje "Budućnost Srbije", koji se danas održava u glavnom gradu, prisutno je između 140. 000 i 150. 000 ljudi, izjavio je načelnik Policijske uprave za grad Beograd Milan Stanić.