Đilasovci tri puta uhvaćeni u istoj laži! Bože, da li je ovo moguće?!

Alo.rs | vesti 2019-03-29 16:37:09 2019-03-29 16:37:09

Strašno je šta ovi rade!

Tanjug/Filip Krajincancic

Preporučujemo i ovo:

 

Da se prisetimo, prema potpuno istoj matrici, sredinom juna prošle godine, takozvani lideri takozvane opozicije i njihovi NVO-medijski jurišnici sprovodili su najcrnju propagandu na društvenim mrežama u vezi sa navodnim nestankom novinara iz bele Crkve Stefana Cvetkovića, besramno, bez ikakvih argumenata optužujući vlast da ga je otela i ubila!

Ubrzo je, međutim, dokazano da je Cvetković inscenirao svoju otmicu kako bi izazvao haos u Srbiji, u dogovoru najmanje sa jednim političarem. Pritom, Cvetković je na poligrafskom ispitivanju slagao sve osim svog imena i prezimena!

Pre samo nekoliko dana, Đilas, Jeremić, Obradović i njihova klika graknuli su na sav glas posle izjave člana Pokreta Dveri Uroša Savića, jednog od uhapšenih prilikom divljačkog upada u RTS sa motornom testerom, koji je tvrdio da ga je u pritvoru policija prvo pretukla, a potom ostavila da "dehidrira", odnosno da je "proveo 50 sati bez vode i hrane"!

Preporučujemo i ovo:

 

Naravno, lagali su i ovog puta! Već narednog dana ministar policije Nebojša Stefanović razotkrio je njihove gnusne laži, prikazavši javnosti snimak iz prostorija za zadržavanje, na kome se jasno vidi kako Savić jede i pije vodu, kao i da mu policijski službenik ostavlja hranu i sok.

Tako je i ta laž pala u vodu, ali nemaštoviti srpski opozicionari danas su ipak pokušali ponovo! Iako je od samog početka bilo jasno da pad Rodoljuba Šabića na ulici usred grada nema nikakve veze s politikom, onu su pokušali da od toga naprave političku aferu. I laž im ponovo nije prošla!

 

Prvo ih je pokopao sam Šabić, koji je nedvosmisleno napisao da nije bilo nikakvog napada na njega, a zatim je svaki pokušaj dalje priče na tu temu obesmislio Željko Mitrović, objavljivanjem snimka nastalog neposredno posle pada, na kojem se jasno vidi da nikakvog napada nje bilo.

Već su, dakle, tri puta uhvaćeni u istoj laži! A ako se neko tri puta saplete na isti kamen - mora da nije baš mnogo pametan. Samo bahat i zlonameran.

Expand player
Pogledajte više