Đilasovci objavili rat crkvi, jednu stvar ne mogu da oproste Irineju, a sada se njihova mržnja okreće prema deci i vernicima

Alo.rs/T.Đ | vesti 2020-11-22 11:37:11 2020-11-22 11:37:11

Mediji koji otvoreno rade za deo opozicije pod kontrolom Dragana Đilasa, ne prestaju da vode rat protiv mrtvog patrijarha Irineja, SPC i vernika.

printscreen

Tako su posle brutalne kampanje koju vode protiv Irineja počeli da pišu i protiv vernika, odnosno pričešća kojem su pristupili, navodeći da neko gura deci kašičicu u usta i da ljube telo mrtvog patrijarha.

Prvo, građani Srbije imaju svoju glavu kojom razmišljaju i pravo da odluče hoće li da se pričeste, kao i pravo da odlučuju o sopstvenoj deci i nije im potreban đilasovski medij da im soli pamet i uči ih šta treba da rade i kako da vaspitavaju svoju decu.

Druga i još važnija stvar, telo patrijarha Irineja niko nije ljubio jer se ono nalazi izolovano staklom u kovčegu, ali kampanja laži i rat đilsovaca protiv SPC se nastavlja.

Očigledno je da ne mogu da oproste Irineju što je uvek bio na strani svoje države i naroda, ali ni vernom narodu koji ima poverenje u svoju crkvu.

Pročitajte još

Expand player
Pogledajte više