Srđan Nogo, Boško Obradović
Tanjug/Dimitrije Goll
Srđan Nogo, Boško Obradović

Tanjug/Dimitrije Goll

Srđan Nogo, Boško Obradović, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

On se oglasio na društvenoj mreži i detaljno izneo suludu ideju.

"U Poljskoj, Italiji i Austriji je ustanovljeno zaprašivanje česticama metala. Stručnjaci kažu da je razlog zato što metali koje unosimo putem vazduha u organizam služe kao prijemnici frekvencija emitovanih putem HAARP –a ili mobilnih repetitora, sa svrhom uticaja na biohemijske", napisao je Nogo, a zatim dodao:

"Procese u našem organizmu, ali i uticaja na naše misli, emocije, mentalne sposobnosti... Na društvenim mrežama ogroman broj ljudi govori o kemtrejlsima, kako je nazvano ovo zaprašivanje, ali mediji širom sveta ostaju nemi na ovaj fenomen, a ljude koji o tome govore proglašavaju", ističe on.

Nogo konstatuje da ne postoje teorije zavera, već samo zavere. Iza kemtrejlsa je stajala američka kompanija Evergreen International Airlines kaže Nogo, sve do novembra 2013. kada je proglasila bankrot. Sedište kompanije bilo je u gradu Mek Minvil, u Oregonu, a Evergreen Air je pod kontrolom CIA.

"Jasno je da se ova bolest ne prenosi na način kako nam zvanično saopštavaju, i time pitanje preleta aviona i zaprašivanja ima dodatan značaj", napisao je Srđan Nogo, a time potvrdio da po Đilasovom nalogu širi neosnovane teorije zavere i time stvara paniku u narodu, a sve sa jasnim ciljem da napada državni vrh.

Pročitajte još:

Komentari (4)

Nikola Uzelac

20.12.2020 10:03

Нисам присталица теорија завере, не дрогирам се и не пијем алкохол, али гледам у небо. Пошто је данас облачно, можете да у Youtube укуцате Chentrails и сами погледате нешто о тој теми. Овај циркузант Ного неузнемирава народ, чини се да је народ већ узнемирен.

Marko

20.12.2020 10:29

Ko će znati sa čime ga to Đilas hrani..

Miroslava

20.12.2020 10:37

Glupost je večna!

Rade

20.12.2020 16:28

Srbi su narod najkraceg pamcenja . Verujemo onima koji su nas bombardovali i zauvek otrovali. Onima koji sprovode u plan teoruju zlatne milijarde ... Zaludjeni i zombirani svakodnevom medijskom torturom ,Srbi ponovo idu sa pesmom na grupno klanje . Zna se ko financira vlast i sta moraju da odrade . Na zalost, sve sto je davno receno ( Ajk ...) ,dolazi na videlo. Ko ne misli i govori kao polupismena i prodana vlast je neprijatelj.Tuga