Srđan Nogo
YoutubePrintskrin
Srđan Nogo, Tviter

Twitter Printscreen

Srđan Nogo, Tviter, Foto: Twitter Printscreen

Srđan Nogo, poznat kao pobornik vešala na Terazijama i zagovornik mržnje prema ženama, ponovo briljira. Tokom sramnih opozicionih protesta, koji se večeras održavaju 12. put sa rekordno malim brojem okupljenih, oglasio se na društvenim mrežama.

Pročitajte još:

Ovaj put uperio je prstom u pojedince i izložio ih masi besnih koje predvodi u ime tzv. Saveza za Srbiju. Jezikom koji Nogo i Đilasovci razumeju - stavio je drugom omču oko vrata. 

On je, ne samo napisao na Tviteru imena ljudi na čiji linč poziva, već je na protestima poneo transparent sa punim imenom i prezimenom sedam sudija iz Beograda.

Preporučujemo još:

To je ujedno bila prilika da iznova vređa i da srpske sudije, konkretno, nazove veleizdajnicima, kriminalcima, pljačkašima.

Takođe, bila je ovo prilika da ponovo ponese modni detalj kojim se diči, još otkako je srpska javnost osudila iznošenje vešala na Terazije na desetom, jubilarnom i neuspelom, pokušaju opozicije da omete život u Srbiji. Srđan Nogo je večeras okačio omču oko svog vrata - doslovno.

Srđan Nogo, Tviter

Twitter Printscreen

Srđan Nogo, Tviter, Foto: Twitter Printscreen

Podsetimo, na desetom protestu opozicije pojavila su se vešala, prvi put od 1944. godine. Naredna dva okupljanja - prošle subote i večeras - pretendent na Obradovićevu funkciju na mestu lidera Dveri, proneo je makete vešala.