Dragan Đilas i Mlađan Đorđević
Alo!/ O.Radošević
Dragan Đilas i Mlađan Đorđević

Alo!/ O.Radošević

Dragan Đilas i Mlađan Đorđević, Foto: Alo!/ O.Radošević

Nikola Suknjajić je na društvenoj mreži objavio da je danas raspušten OO Narodne stranke u Rakovici samo zato što je glasao za razbijanje SZS u Skupštini grada Beograda.

"Danas je Opštinski odbor napustio Narodnu stranku! I juče, i danas, i sutra, mi smo uvek TIM", napisao je Suknjajić, predsednik Opštinskog odbora Narodne stranke Rakovica.

Nikola Suknjajić i Miloša Pavlovića

Tviter printskrin

Nikola Suknjajić i Miloša Pavlovića, Foto: Tviter printskrin

U zvaničnom dokumentu piše sledeće:

"Đilasov Savez za Srbiju želi da sruši opoziciono jedinstvo i sada ga zvanično napuštamo", stoji napisano.

Na ovu objavu je odmah reagovao Miloš pavlović, odbornik u beogradskoj Supštini Saveza za Srbiju iz redova Narodne stranke.

 "Odbor nije raspušten zbog razbijanja Saveza, već zato što danima lobiraš ljude da pređu u stranku Dragana Đilasa. Odbor ima 142 člana, a ne 22, pa nije mogao ceo Odbor preći. Znači, iznosiš neistine. Vreme će pokazati prave razloge i da li ćeš završiti kod Đilasa.

Nikola Suknjajić i Miloša Pavlovića

Tviter printskrin

Nikola Suknjajić i Miloša Pavlovića, Foto: Tviter printskrin

Rasprava se nastavila, pa su obojica izneli nove tvrdnje. 

"Da se mnogo ne udubljujemo. Kako si glasao kada je Vuk zatražio razbijanje odborničke grupe SZS? Drug, opismeni se, da znaš šta je Opštinski odbor i koliko ljudi broji, a šta je članstvo", dodao je za kraj Suknjajić, predsednik Opštinskog odbora Narodne stranke Rakovica.

Pavlović Miloš

Tviter printskrin

Pavlović Miloš, Foto: Tviter printskrin

Kao i obično, članovi Saveza za Srbiju našli su savršeno mesto za raspravu, a to je društvena mreža, a time jasno ukazuju da u čuvenom savezu i dalje vlada rasulo i da pucaju po šavovima.

Pročitajte još:

Komentari (1)

Žigolo

15.07.2020 22:44

Svaki komentar je tu suvišan, oni ne mogu da nađu zajednički jezik i sarađuju čak ni u suvislom opozicionom savezu a pretenduju da vode državu. Svađe i preleti će tak da krenu jer niko od njih više nema finansiranje od države pa nema para za funkcionerske plate, privilegije, kraduckanje ... Svi će oni vrlo brzo da traže novog finansijera i sponzora. Koliko su sposobni ne bi njima trebala ni cela godina da Srbiju i bukvalno unište ...