Đilasov muzikant Vlado Georgiev iskopao sebi rupu i zakopao se najdublje moguće! (FOTO)

E.A. | vesti 2019-02-04 13:41:36 2019-02-04 13:41:36

Kakav danak na iskustvu!

Alo!/ Rajko Ristić

Vešala i demonstracija nasilja direktna su posledica ostrašćene retorike i mržnje SzS i pretnja da svi koji misle drugačije mogu završiti na vešalima, koja su sinonim za fašizam, ali i deo prljave igre u kojoj opozicione snage izvrću relanost i pokuašavaju da se operu od svojih varvarskih poduhvata koji su u narodu izazvali prezir i gađenje.

Pročitajte još:

Đilasovci su shvatili da je "vrag odneo šalu", pa su pokušali da operu ruke i prebace loptu u tuđe dvorište. Đilasovi i Obradovićevi puleni tvrdili su da je u pitanju namerna provokacija, ali nakon brze akcije policije istina je isplivala na površinu.

Muzičar Vlado Georgiev, između ostalih, izneo je nelogične tvrdnje da je donošenje vešala na Terazije "naprednjački element", ali ubrzo je njegov Tvit pao u vodi kad su otkriveni počinioci i privedeni pravdi.

- Idemo gospodo! Šetao sam juče na 5 metara od ovog mentola i tačno sam provalio da je naprednjački ubačeni element. i sve vreme sam ga posmatrao. Interesantne je pravio face. Čekamo konferenciju za štampu da objavite da je po poternici osoba nađena - napisao je juče Georgiev na Tviteru, ali se danas verovatno pokajao.

 

 

 

Expand player
Pogledajte više