Tepić i Marković
Ilustracija
Tepić i Marković

Ilustracija

Tepić i Marković, Foto: Ilustracija

Tepićka je danas u zanosu saopštila da je prijavila generalnom sekretaru Interpola u Lionu nestanak republičkog javnog tužioca Zagorke Dolovac. Razlog – Dolovac nije tužilac kakvog bi Marinika i Đilas hteli.

Na njenoj meti je danas Zagorka Dolovac koja je bila republički javni tužilac i u vreme kada su na vlasti bili ista ova Marinika i njen šef Dragan Đilas. Tada im nije bila meta napada.

Marinika Tepić i Dragan Đilas

Alo / M. Jošida

Marinika Tepić i Dragan Đilas, Foto: Alo / M. Jošida

U centrali Interpola koja je nažalost vajne Marinike Tepić baš u Lionu u Francuskoj „dosetiće se“ ne samo da je tužilaštvo samostalni organ i da nikakvi političari, bili oni i opozicioni, ne mogu sprovoditi hajke na tužioce, ali i da je Zagorka Dolovac upravo dobitnik ordena Legije časti, jednog od najvećih francuskih priznanja.

Ukoliko budu imali vremena, pored ozbiljnih policijskih poslova, pogledaće i današnji nastup Marinike Tepić koja u maniru huligana najavljuje da će sačekivati tužioce na radnim mestima i da su ona, Đilas i ostali preuzeli ulogu istražnih organa.

Pošto je već tražila narko-dilerima da joj obećaju iseljavanje novinara, čija joj se pisanja ne sviđaju, pitam Mariniku Tepić ko joj je još u planu za iseljavanje? Takođe, pitam je da li je Jirgen Štoku u centrali Interpola prijavila i nestanak koka nosilja iz Morovića koje, po Marinikim istraživanjima, legu marihuanu? Ili je to ipak ostavila za neko sledeće pismo?

Komentari (1)

srele

26.05.2020 15:07

Baš je smešna šta li će još da izmisli i da se bruka.