Dragan Đilas i Mlađan Đorđević
Alo!/ O.Radošević
Dragan Đilas i Mlađan Đorđević

Alo!/ O.Radošević

Dragan Đilas i Mlađan Đorđević, Foto: Alo!/ O.Radošević

Mlađa i Boško udružuju snage

Iako je bio Đilasova udarna pesnica, sada se očekuje da Boško Obradović i Mlađa Đorđević udruže snage i preuzmu kontrolu nad Savezom za Srbiju, u pokušaju da sruše Dragana Đilasa. Istovremeno, postavlja se pitanje ko bi bio kandidat na predsedničkim izborima, a tu ambiciju u ovom trenutku imaju i Đorđević i Đilas, što bi mogla da bude i pozadina celog sukoba, a ne samo veze s Rusima.

Dragan Đilas i Mlađan Đorđević

Alo / Vladimir Marković

Dragan Đilas i Mlađan Đorđević, Foto: Alo / Vladimir Marković

Inače, kako navode naši izvori, Đilas je posebno zamerio Mlađi zbog autorskog teksta koji je objavljen na sajtu ruske federalne novinske agencije „Regnum“. Đorđević je inače u tom tekstu izneo ceo niz ničim neargumentovanih uvreda na račun predsednika Aleksandra Vučića, lažno ga optužujući da je rusofob i da se sprema da uvede Srbiju u NATO, kao i da izda Kosovo i Metohiju...

On dalje zamera Vučiću što je na aerodromu rusku pomoć dočekala, kako je naveo, „Ana Brnabić, srpska premijerka netradicionalne seksualne orijentacije“. Dokle ide ludilo Đorđevića, pokazuje i to što je predsednika Srbije optužio da je naručio da se na RTS-u prikaže dokumentarac „Putinovi svedoci“, koji je po Đorđevićevoj oceni „antiputinovski film“.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Žigolo

28.07.2020 16:00

Koga vi za....te? Pa Đilasu i Mlađi ne bih verovao čak i da mi kažu daimaju dve ruke i dve noge ... Sve je to predstava za novine i naivne budale koje će koliko sutra za sitne pare da ponovo prave nerede, da lome ili kamenuju policiju, dok njih dvojica sede u kafiću i piju kafućino.