Đilas sprema haos posle izbora!

Jelena Đondović | vesti 2018-02-16 15:29:55 2018-02-16 15:29:55

Kandidat za gradonačelnika Dragan Đilas obelodanio je svoj plan za odnošenje pobede na beogradskim izborima, a on, kako je sam rekao, glasi: „Olovka, pa ulica, da se olovka brani - i pobeđujemo!“

Alo/Marko Marković

 - Mi ako uspemo da ubedimo ljude da može nešto da se promeni, olovka prvo, pa onda, ako treba, ulica, da se olovka brani, onda ćemo pobediti na ovim izborima. Njihova osnovana politika je da vas ubede da nema nikakve šanse, uz onu drugu priču da su svi isti - rekao je Dragan Đilas.

Komentarišući takvu izjavu, potpredsednik SNS-a Milenko Jovanov kaže da uopšte nema dilemu da će Đilas i njegova ekipa pokušati nasiljem da se domognu vlasti.

 - Već je poznato da lopovsko-tajkunska koalicija neće birati način da se dočepa narodnih para, a ovo je samo potvrda toga. Oni nakon svakih izbora pokušavaju nasiljem da menjaju narodnu volju. Mišković, Đilas, Šapić, Jeremić, Janković i ostali neće prezati da tuđu decu zloupotrebe kao oruđe za otimanje vlasti i izazivanje haosa i nestabilnosti u Srbiji. Ipak, te lopuže su se malo preračunale. Srbija je danas slobodna i uređena zemlja, u kojoj o tome ko je vlast, a ko opozicija odlučuje narod na izborima, a ne ulica - kazao je Jovanov za naš list.

Član Predsedništva SNS-a Vladimir Orlić ocenio je da Dragan Đilas u besu uporno daje autogolove, jer se zaželeo vremena kada je zloupotrebom funkcije i moći uvećavao sopstveni profit za desetine miliona evra, a Beograd gurao u dužničko ropstvo i propadanje.
- Kada pita da mu se pokažu slike onoga što je u Beogradu urađeno, odgovor je jasan - eno ih, prikazane na panoima u Skupštini grada još pre više meseci - kaže Orlić, ali dodaje da Đilas to ne može da zna jer u tu Skupštinu nije kročio godinama, iako je sve vreme primao odborničku naknadu.

- Nisu ga zanimali ni asfalt, ni škole, ni vrtići, ni penzioneri. Sigurno je imao preča posla, brojeći zaradu od kamate onima koje je pretvorio u lične dužnike, a sa kojima se ovih dana svađa na temu „ko je veći žuti lopov“. Šteta što nije video te slike, bilo bi mu jasnije zašto nema šta da traži na ovim izborima - ocenio je Orlić, saopštio je GO SNS-a.

Orlić navodi da će Beograđani znati kako da odgovore Đilasu, koji je svakog stanovnika zadužio za oko 700 evra, a da će doprinos dati i penzioneri.

- Ne samo zbog dva miliona evra, koliko im je Đilas ostao dužan, ne samo zbog programa koje im je odgovorna gradska vlast omogućila nakon Đilasovog mraka i devastacije svega: poput novih klubova za druženje i „senior kartica“. Učiniće to zato što su svesni da budućnost pripada njihovoj deci i unucima, a ne nezasitom Đilasu, Šapiću, Jankoviću, Jeremiću, Šutanovcu, Tadiću, Živkoviću i njihovoj ekipi mračnjaka iz ružne prošlosti - zaključio je Orlić.

Duda uz Dragana zbog novca?

Proslavljeni košarkaški trener Dušan Duda Ivković, koji je podržao Đilasovu kandidaturu, gostujući u jednoj emisiji šokirao je sve svojim izjavom zbog čega smatra da je Đilas najbolje rešenje za gradonačelnika. On je, naime, rekao da je glavna prednost Đilasa to što ima novac!?

- Dragan Đilas se dokazao kao gradonačelnik i najveći mu je kvalitet to što ima novac - rekao je Dušan Duda Ivković.

 

Expand player
Pogledajte više