Đilas izgubio kontrolu i psovao građane usred demonstracija! (VIDEO)

E.A. | vesti 2019-01-20 19:11:20 2019-01-20 19:11:20

Juče je održan protest građana i dela opozicije u Beogradu.

Printscreen

Protest građana i dela opozicije “Jedan od pet miliona” održan je i sinoć u Beogradu. Nezadovoljni građani su se, kao i svake subote, prvo okupili na platou ispred Filozofskog fakulteta, gde su posle obraćanja glumaca Nikole Koje i Branislava Trifunovića, krenuli u protestnu šetnju. 

Pročitajte još:

Međutim, prema svedočenju okupljenih, za šta postoji i video snimak, jednom delu protestanata priključio se i Dragan Đilas sa trojicom telohranitelja.

U toku šetnje, jedna grupa studenata nosila je transparent "Javni izvršitelji - privatna pljačka", a kada je to spazio Đilas priključio im se, ali ne da šeta sa njima već kako bi naredio obezbeđenju da ukloni transparent.

Simbolično, budući da je Dragan Đilas bio jedan od lidera Demokratske stranke koja je 2011. godine privatne izvršitelje ovlastila da ljude izbacuju iz njihovih domova. 

On je nakon toga otišao sa pratnjom, ali to nije bio kraj.

Preporučujemo:

Po završetku protesta, lider Saveza za Srbiju ponovo se pojavio u blizini iste grupice ljudi i počeo da dobacuje: „Imate 20 godina, jel’ vam znaju roditelji gde ste?“ 

Nakon toga Dragan Đilas im je prišao besan zato što su mu skandirali.

U verbalnom okršaju koji je usledio, na kritike da je njegova politika opljačkala naše roditelje i oterala čitave generacije u siromaštvo, Đilas je počeo da vređa, psuje, govori da su ludi i da treba da se lečimo. Tiradu je završio mizoginom i homofobnom psovkom: „Je*em li ti mater pedersku“, okrenuo se i otišao u pratnji telohranitelja.

 

 

Expand player
Pogledajte više